Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több nő szidja a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több nő szidja a férfiakat meg nemakar többet férfit,mert 5-10 en megszivatták?

Figyelt kérdés

tehát összejött egy genny alakkal,mert azt hitte megtudja változtatni,vagy összejött egy jóképű fickóval de azt feltételezte nem fogja megcsalni....

itt a nő is hibás,ő választotta,nem egyszer nem kétszer,mért kell olyan férfiakat szidni,akik életükbe nem vertek át nőket?

2024. aug. 20. 10:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
33%
Más kérdések alá nyugodtan leírják csapatostul, hogy oda kéne figyelni kinek adnak esélyt, áldozathibáztatják a kérdezőket, különösen a nőket, hogy minek szültek gyermeket a férjnek. Itt meg azt írják, hogy honnan kéne előre tudni. Képmutatás a köbön. Pedig tényleg igaz, hogy oda kéne figyelni, jó emberismerőknek kéne lenni.
2024. aug. 20. 11:47
 22/33 anonim ***** válasza:
22%

Az előző hozzászólásom

„Az ilyen nőket nem lehet sajnálni. Ő kajálta be a látszatot és a dumát, amire szét is tette a virgácsait. Ő baja, fortyogjon csak!”

mi okból lett töröltetve?

Mert az elég szomorú, ha már egy ilyen harmatos véleményt is magukra vesznek egyesek. 🥹

2024. aug. 20. 11:50
 23/33 anonim ***** válasza:
72%

16-os vagyok.A férjem tud főzni,szinte mindent megcsinál,foglalkozik a gyerekekkel,nem sajnálja a pént,és egyezünk az ágyban,nem csak magára figyel.

De nem két perc alatt szoktunk össze,és nehéz természetüek vagyunk mindketten.Szidhatnám a férfiakat,de minek.Szar amikor hülyére vesznek,de ez van.Elég mocskosak tudnsk lenni,de a nők is.

Ember függő.

És mindenki azzal van akivel akar.Te csak azért nem vertél át nőt,mert nem vokt kit.Nem biztos,hogy olyan jó vagy,mint hiszed magadról.

2024. aug. 20. 12:05
 24/33 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy tökéletes vagyok,de ne állíts már be feleséggyilkoló sztálinnak
2024. aug. 20. 12:25
 25/33 anonim ***** válasza:
49%

Abból, amikor valaki szidja a jóképű férfiakat, vagy előítéleteket fogalmaz meg róluk, már lehet tudni, hogy egy szerencsétlen, sikertelen, mellé pedig rosszindulatú és vészesen ostoba alakról van szó.

Nem jó kombó, szóval igazán gatyába rázhatnád magad. :)

2024. aug. 20. 12:51
 26/33 anonim ***** válasza:
52%
És téged az miért zavar ha valaki a csalódásai miatt nem akar már mást? Neked nem teljesen mindegy? Tudsz keresni olyat, aki szeretne magának férfit.
2024. aug. 20. 13:02
 27/33 A kérdező kommentje:
hol irtam hogy a jóképű férfiakat szidom?olyan dolgokat írtam,mint,alkohol,nőverés,családírtás,curvázás,vagy épp randin sajnál a nőtől egy fagyit,ilyen férfiak vannak,azt legalább ugye beismered?
2024. aug. 20. 13:08
 28/33 anonim ***** válasza:
48%

"vagy összejött egy jóképű fickóval de azt feltételezte nem fogja megcsalni...."

Itt van már a főkérdésben a nyomorult megszólalásod. :D

"olyan dolgokat írtam,mint,alkohol,nőverés,családírtás,curvázás,vagy épp randin sajnál a nőtől egy fagyit,ilyen férfiak vannak,azt legalább ugye beismered?"

Persze, hogy beismerem, vannak ilyenek.

2024. aug. 20. 13:12
 29/33 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy az összes jóképű fickó ilyen,de valljuk be,egy jóképű fickó megteheti hogy félremegy a nője mellett és sok férfi él is ezzel,de amelyik él ezzel,azt hogy nem lehet kiismerni?
2024. aug. 20. 13:15
 30/33 A kérdező kommentje:

Persze, hogy beismerem, vannak ilyenek.

de velük is szóba állnak a nők...

2024. aug. 20. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!