Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több nő szidja a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több nő szidja a férfiakat meg nemakar többet férfit,mert 5-10 en megszivatták?

Figyelt kérdés

tehát összejött egy genny alakkal,mert azt hitte megtudja változtatni,vagy összejött egy jóképű fickóval de azt feltételezte nem fogja megcsalni....

itt a nő is hibás,ő választotta,nem egyszer nem kétszer,mért kell olyan férfiakat szidni,akik életükbe nem vertek át nőket?

2024. aug. 20. 10:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%
Én az első pasimmal vagy 16 éve. Én jót választottam.
2024. aug. 20. 10:20
 12/33 anonim ***** válasza:
74%

És most ez a hiszti hogy függ össze, hogy neked még 40 évesen vagy ahhoz közel nem volt még nőd? Ja hogy a 12 éves is inkább gázos alakokkal jön össze mint veled?

1. A 12 éves az gyerek, más életkort mondjál mert kamu.

2. Addig amíg egy nőgyűlölő incel vagy, nem is lesz nőd még 60 évesen sem.

2024. aug. 20. 10:23
 13/33 A kérdező kommentje:
én vagyok a nőgyűlölő?százával lehetne irni azokat a férfiakat akik tönkretették a feleségüket,hogy kúltúráltan fogalmazzak,ők voltak nőgyűlölők nem?mégis kedvelték őket a nők
2024. aug. 20. 10:26
 14/33 A kérdező kommentje:
12,irhatok 12 évest,énis voltam annyi,de akkor is jobb volt a kisebbeket vegzáló bagós nagymenő
2024. aug. 20. 10:27
 15/33 anonim ***** válasza:
80%

A hugom az elso pasijaval van meg mindig ... Tobb mint 30 eve.

Ha itt egy no feltesz egy kerdest az alt egyetlen egy ferfira vonatkozik. Persze szoktak altalanositani de a legtobb esetben tudni h a pasijaval van a gond igazabol.

Az emberek valtoznak. Ki fene gondolta volna h szules ota hozzam sem bir erni a parom aki szexmanias volt. Majdhogynem panikrohama lett attol h azexet akartam menekul a helyzetbol az aki elotte szinta allandoan akarta maszott ram volt h napi 3-4x menet is volt de a napi 1 a minimum... Most valok. Nekem kell a szex is. 2 evet vartam h javuljon voltunk szakembernel. Semmi eredmeny.

Ezt elore honnan kellett volna tudnom spec?

Vagy osszekoltozol a pasival es kiderul par honap alatt h amugy egy lusta diszno aki egy tanyert nem tesz arrebb?

Vagy minden jo minden szep csak eppen adossag hegyekben all es toled varja h eltarts amig kifizeti az adossagait? Valszeg uatna is ez lenne a helyzet.

Vagy ....

Szoval rengeteg az ellenpelda !

2024. aug. 20. 10:31
 16/33 anonim ***** válasza:
69%

Engem mindig a férfiak akartak megváltoztatni.Mindenkit olyannak szeretek amilyen.Ha meg valami nem tetszik hiába szeretem,nem leszek vele.

Az,hogy nem volt egy nőd se a te bajod.

Az en bajom se érdekel senkit.És évek alatt ismerni ki egymást.Nagyon jól tudnak manipulálni,hátad mögött szart kavarni.

2024. aug. 20. 10:37
 17/33 anonim ***** válasza:
71%

"12 éves lányok jönnek össze veszélyes romákkal"

Most ezt nem értem ehhez mi köze az átlag nőnek.

2024. aug. 20. 10:45
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem itt nem a megszivatásról van szó hanem csak rájöttünk sokan, hogy mennyivel minőségibb életet lehet élni a mai világban nőként egyedül mint egy rossz párral. Egy kellemetlen partner csak "lelakja" a nőt úgymond mindamellett, hogy örömtelen a kapcsolat. Tőlem is sok pasi kérdezi, hogy csalódtam a férfiakban azért nem vagyok hajlandó randizni? Nem, engem nem szivatott senki. Én inkább a férfi-nő kapcsolatban csalódtam ami úgy látom a férfinak kedvez a nőnek pedig szinte csak hátrányokkal jár. Nagyon bele kellene szeretnem valakibe és nagyon jó partner is kellene legyen minden téren ahhoz, hogy átforduljon az arány. Egyszerűen szólva car veletek az élet.
2024. aug. 20. 11:26
 19/33 A kérdező kommentje:
milyen hátrány éri a nőket egy kapcsolatba?írd már le
2024. aug. 20. 11:31
 20/33 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanúgy vagyok 2 együttélés és egy válás után mint 18-as.

Nem voltak szélsőséges drámák mint agresszió, megcsalás vagy alkohol. "Csak"annyi, hogy sokkal több házimunkával járt a kapcsolat mintha egyedül éltem volna. Ilyenek, hogy egy tányért nem tett arrébb a férjem, cserébe minden szét hagyott, főzni kellett naponta, hol-ott nekem a munkahelyi ebédem fele ált megmarad vacsira, vagy megelégszem este szendóval, salival. Előtte ex anyagilag húzott le. Nálam lakott, semmibe nem szállt be, de még ő kéregetett kölcsön így is tőlem. Utólag kiderült, hogy a fizuja nagyobb részét szépen félretette magának, miközben én folyton ki voltam centizve, mert szinte eltartottam.

Brutál, mennyivel minőségibb életem van mióta egyedülálló vagyok. Olykor van, hogy randizom, de mindig tisztázom, hogy nem komoly kapcsolatot keresek. Ide többet be nem költözik senki, hogy a fejére állítsa az életem.

2024. aug. 20. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!