Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is rosszat szokot akarni vagy kívanni azoknak akik megszivatják, elhagyják vagy bántják?
Utolsó, én is.
Hiszek benne, hogy az ember visszakapja élete folyamán valamilyen módon azt, ahogy másokkal bánik legyen az jó vagy rossz.
Nem kívantam eddig senkinek semmi rosszat de rájöttem hogy ahogyan tonkreteszik az egyik kapcsolatukat, ugyanugy teszik tonkre a kovetkezőt is.
En azt látom, hogy senki nem tanul semmibol es még 40 felett is ugyanazokat a hibákat kovetik el mint 30-ason.minden kapcsolatban ugyanazt. Es minden kapcsolatuk befuccsol ugyanazért.
Csak hüledezem néha, hogyan lehetnek ilyen szinten primitivek az emberek, hogy nem látják azt, hogy minden kapcsolatuk egykaptafa? Hogy hiaba cserélődnek a partnereik, ugyanolyan sz.rok mindegyikkel? Ugyanugy megint szakitanak velük. Es akkor meg csodálkoznak, amikor magányosak 50-60 évesen.
Egy ember volt csak velem szemét(azaz nem azert lett vége mert elcseszte, mert hülye, hanem szabalyosan szándékosan aljas volt), vele ugyanugy megtették azt amit ő velem, pontosan ugy szenvedett, ahogy en miatta korábban, es akkor eljött hozzám bocsánatot kérni, hogy már átérzi azt, hogy velem mit tett anno. Olyan volt, mintha feloldozást várna, hogy nehogy megint megszívassák ujra és újra.
A mostani barátomat is tudom, hogy az elottem levot engem es a kovetkező kaocsolatát is ugyanugy el fogja cseszni. Nem tudok haragudni rájuk meg rosszat kívanni, azt tudom csak hogy nem bírnak megváltozni.vagy nem is akarnak. Olyat akarnak, aki majd őket elfogadja, csak épp olyan nincs...ideig óráig álcázni tudnak csak, de lehullik az..
Szoval azt látom az emberek javaresze mimtha azt hinné körülöttük forog a nap(vagy a föld?)
Nem változnak nem fejlodnek hamem inkabb partnert cserélnek hátha majd az. De az is kiteszi a kovetkezo es kovetkezo is es de már 40 felett is ez megy, mégsem esik le nekik hogy belul kéne megváltozni. Hogy ők cseszik el.
Folyamatosan felelosseghárítok.
Ez pontosan így van.
Vagy rendre mindig ugyanolyan típusú part választanak, akiből már az első sem illett hozzájuk, de két percig nem bírnak egyedül lenni, hogy rajojjenek, mi is volt a hiba, ok mit rontottak el és milyen part kene legközelebb választani.
A másik meg az, aki 30-40 évesen is a rózsaszín köd után fut, és két három évente másik párja van, mert természetesen egy idő után elmúlik az érzés…amit persze tévesen szerelemnek gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!