Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátnőm szinte minden hónapban megszivat azzal (de lehet nem direkt), hogy terhes?
5 hónapja vagyunk együtt. Mindig minden hónapban elmondja a menstruációjával kapcsolatban, hogy az aktuálisnál még valami soha nem látottat tapasztalt. Előző alkalommal azt mondta 4 nappal később jött meg, mint szokott, azelőtt pár nappal korábban, azelőtt hogy csak 3-4 napig tartott a szokásos 7 helyett, stb. És ezekhez mindig hozzáteszi, hogy most tapasztalt először ilyet az életben.
Ráadásul elmondja idiótán röhögcsélve, hogy talán jön a kis-X vagy kis-Y (X és Y: a mi keresztneveink). Én ezt nem bírom már sokáig és legutóbb is nagyon rosszul éreztem magam napokig.
22/F, 20/L
nem védekeztek?
ha nem: meg is érdemled
ha igen: ne higgy neki
egyébként mondd meg neki hogy zavar? esetleg? tudod ez így működik. (amúgy nem normális)
Ez beteges viselkedés. Akkor nem fog majd röhögni, ha valójában történik egy baleset.
Egyébként megkérdezted már tőle, hogy miért csinálja ezt és hogy ebben mi a jó számára?
Én a helyedben, ha a beszélgetés után se változik semmi, akkor szakítanék vele.
Egy 5 hónapos kapcsolatban nem poén az ilyen...
De amúgy védekeztek? Vagy csak rábízod a dolgot? Mert ha csak ő szed valamit,akkor el kéne gondolkodni,hogy te meg húzz gumit,biztos,ami biztos alapon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!