Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy valaki azért nem meri/tudja mások közeledését fogadni, mert annyira nincs önbizalma, önértékelése?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Az illető egyáltalán nem tartja magát se szexuálisan vonzónak, se emberileg érdekesnek, értékesnek (ami sok rossz tapasztalat* miatt alakult így). Ezért bárkiről, aki nyit felé (nem az egyértelmű scammerekről), azt gondolja, hogy biztosan csak szórakozik vele.

Ugyanakkor az illetőnek nagyon hiányzik egy társ.

*rossz párkapcsolat, barátok hiánya, rossz kapcsolat a családdal, degradáló megjegyzések a külsőre

aug. 20. 04:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Én ilyen vagyok! Nők jórésze.. sajnos a rossz tapasztalatok miatt. Most mar nekem a kulsom is gaz. A társkeresési piacon, a férfiak elszállt igenyei miatt, gyakorlatilag nulla az értekem.
aug. 20. 10:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, vagy inkább volnék, mert a nők nem közelednek hozzám, így nincs mit nem fogadni.
aug. 20. 11:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

A 10-es vagyok, még pár dolog. Vágytam volna családra, de erre már egyre kisebb az esély. Mindig is tartottam attól, hogy mi lesz, ha igazán megismernek, és megismerik a titkaimat, azt, amit szégyellek (hogy pl. sosem voltak barátaim, sosem volt párom, sem semmilyen tapasztalatom). Így nyilván nehéz párt találni, nyitni mások felé, és elfogadni mások esetleges közeledését, de ilyen háttérrel szerintem inkább a "lelepleződéstől" és a sérüléstől, kigúnyolástól, megvetéstől stb. való félelem a "természetes", nem a nyitottság. A másik dolog meg az, hogy a mai nők többségének csak az számít, hogy a férfi top 10-es legyen külsőre, hurcolja őket luxuséttermekbe, wellnessezni, utazgatni, és stand uposként szórakoztassa őket. Társkeresőkön eleve esélytelen ismerkedni, élőben meg ha nincs körülötted olyan környezet, szintén esélytelen, és hát valljuk be, azért a mai nők sem nagyon hajlandóak első lépésként nyitni a férfi felé.

Ráadásul azt hiszem, lehet egy enyhébb aspergerem/autizmusom is, sosem mentek a szociális dolgok, mindig visszahúzódó voltam (így persze könnyű préda és lelkileg könnyen megsérülő is). Valószínűleg ezért is nehéz számomra felismerni, ha esetleg tetszem valakinek, vagy valaki akar tőlem valamit (de ezek szerintem nem túl gyakori opciók). Nem tudom pl. értelmezni, hogy ha valaki néz, az miért van. A múltkor is nézett engem egy lány a vonaton, de nem tudtam rájönni, hogy bejövök-e neki, vagy csak egyszerűen néz valamerre.

aug. 20. 12:15
 14/25 A kérdező kommentje:

Hát, akkor ezek szerint nagyon nem vagyok egyedül ezzel.

Csak egyesek szerint ez egy kifogás

aug. 20. 12:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#14: De most őszintén: feléd szoktak nyitni? Mert én férfiként azt tapasztalom, hogy felém nem nagyon.
aug. 20. 12:20
 16/25 A kérdező kommentje:

#14 Előfordul, és ami fura, hogy kifejezetten jól kinéző, intelligens, normális emberek

Ez is rátesz a dolog "hihetetlenségére", mert őszintén úgy gondolom (vsz. teljesen jogosan), hogy az ilyenek illenének hozzám:

[link]

aug. 20. 12:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért, úgy gondolod, hogy te nem nézel ki jól?
aug. 20. 12:32
 18/25 A kérdező kommentje:
#17 eléggé, de rondáztak is sokat. Meg azért észreveszem, hogy az átlagos/szép embereket máshogy kezelik.
aug. 20. 12:46
 19/25 anonim ***** válasza:

Igazából ismerni kellene egy kicsit egy pontosabb válaszhoz.

Ha te nem teszel semmilyen apró lépést akkor lehet, hogy nem is lesz soha.

aug. 20. 17:33
 20/25 anonim ***** válasza:
Én sem tudom normálisan kezelni az ilyen helyzeteket, tehát igen, létezik ilyen eset. Általában oka van ennek, ami egyedi (F!)
aug. 20. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!