Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt, hogy kevés vagy ahhoz, hogy társat találj bármilyen online vagy offline felületen? Ha igen, akkor miért? Mi az oka? Hogyan tudtál ebből az állapotból kilábalni?
Ennyi idősen 2 dologra már illene rájönni:
1) A szépség szubjektív, mások meg téged tartanának szebbnek
2) A társkeresés nem csak a külsőn múlik
Tessék összeszedni magad...
Nyugi majd kilabalsz belőle.
Nem a haveroknak tetszél hanem a párodnak majd.
Mindig ezt érzem.
Ha bnoimmel mentem pl szorakozni akárhova mindig csak rájuk mozdultak a pasik.
Nekem mindig csak ugy lett baratom ha ők vagy teljesen random más nők nincsenek ott.
Es minden kapcsolatomban az ment hogy csak azert van velem nem a bnom egyikével vagy a szomszedlánnyal mert akkor es ott pont velem jott össze es nem a bnőm vagy szomszedcsaj volt akkor es ott mikor megismerkedtunk találkoztunk.
Valojában minden kapcsolatomban az megy ha más nők kerulnek társaságba vagy akár haverjai nője hogy barmelyik másik simán lecsaphatja a kezemről barmelyik pasimat ha akarja es igazábol csak a másik csajon múlik az egész.
De ez nem rondaság hanem más.
A bnőimnek stb pasija van igy boldogok szerelmesek sugároznak tét nélkul így teljesen magabiztosak a pasik pénzelik őket tehát van mibol is szépnek lenni, így ez az előnyük velem szemben csak. Mert amugy nem vagyok ronda de a szerencsétlenség az süt rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!