Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan, aki hasonlóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki hasonlóan érez az online (akár offline) társkereséssel, mint én?

Figyelt kérdés

Volt már 2 hosszabb kapcsolatom is (3 és 2 éves), mindkettő különböző okok miatt szakadt meg, se osszessegeben a szakitasok ellenére úgy éreztem, hogy mindkettő kapcsolatom elég jó volt és szerettük egymást.

Viszont lassan 1 éve, mióta szingli vagyok ismét, egyszerűen nem találok magamnak párt. Nyáron sokat ismerkedtem személyesen, most inkább online (tinder és társai), és vágyom egyszerűen egy olyan társra, akivel önmagam lehetek.

De egyszerűen ezek a randik sehova sem vezetnek. Vagy nem is jó (eloben teljesen más, mint online) és nekem nem tetszik, VAGY tok király a randi, el is beszélgetünk (és még rá is kérdeznek, hogy lesz-e következő), a randik után úgy elhalnak a beszélgetések, már nem keresnek vagy ha igen, akkor az egész langyos viz és már nekem is elmegy a kedvem. Őszintén szólva, sosem éreztem ilyet korábban, de most úgy érzem, hogy totálisan kiégtem. Le is töröltem magamat mindenhonnan, mert ennek az egész társkeresési mizerianak se eleje, se vége és egy sablon sztorira húzhatók általában a randik.

Az exem óta 1 srác volt, aki ténylegesen el is csavarta a fejem (de őt koncerten ismertem meg), de abból sem lett semmi pár szexen kívül, igazából nekem komoly kapcsolat volt a célom, eleinte úgy tűnt, hogy neki is, és talán ennek reményében mentem bele ebbe a hülyeségbe. De ez is - mondanom se kell - csalódással végződött aztán.

Úgy érzem, lelkileg kimerültem és feladtam az egészet, talán bele is fásultam ezekbe a körökbe.

Nem igazán tudom, mi a baj (velem lenne baj, vagy mi?). Külsőre és belsőre normális vagyok, van rendes munkám és értékrendem. Illetve persze hibáim nekem is vannak, de osszessegeben egy szórakoztató és mélyérzésű embernek tartom magam.

Van 1-2 fiú barátom és annak ellenére, hogy ők tényleg barátok (nem mindenkivel barátságnak indult), és már baratnojuk is van, kérdeztem, hogy mi a gond velem? És igazából ok is azt mondják, hogy nemhogy gond nincs velem, de ők engem, mint nőt, átlag felettinek is tartanak. Illetve van egy srác ismerősöm, akivel jóban vagyok (ő is régen többet akart, de én akkor még nagyon szakítás után voltam és nem is nyitottam, aztán ez így maradt baráti viszony), és ő is pont valamelyik nap mondta, hogy mindig mikor rólam lát képet, az van benne, higy bárcsak az ő csaja lennék. 😃 Tudtommal már ő is ismerkedik valakivel, meg nekem személy szerint kevésbé is jön be a srác (teljesen más az érdeklődési kör is), de tényleg egyszerűen nem értem, hogyha az ismerősök ezeket mondják, miért járok mindig így a randikon..

Ti is jártatok hasonló cipőben?

2023. dec. 10. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kémia, vagy nincs komoly szándék részükről. Keresgélni kell tovább ha új erőre kapsz, vagy nem kéne rágörcsölni, hogy kötelező társat keresni és lehet akkor szerencséd lesz.
2023. dec. 10. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Egy év után teljesen abbahagytam az ismerkedést, meguntam pár hónapja. Majd talán folyt. köv nyáron, de én ebben a szar időben nem akarok újabb depresszióba esni a helyzettől.
2023. dec. 10. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, évek óta senkit sem érdeklek, hiába kezdeményeznék. Nyugi, Te viszont párra fogsz lelni egy kis szümet után. :)
2023. dec. 10. 19:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Jaj, akkor nem vagyok egyedül:(

Köszönöm a biztatást!

2-es, De senkivel nincs meg a kémia? 😃 hihetetlen picit..

2023. dec. 10. 20:33
 5/10 A kérdező kommentje:
*1-es
2023. dec. 10. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az 1-es vagyok, de 1,5 év aktív online társkeresés, randizgatás alatt nekem senkivel nem volt meg. Szóval van ilyen. Én is kiégtem, és elsősorban pont emiatt. Már nem tudom rávenni magam a chatelgetésre, találkozásra újabb emberekkel, mert minek, az eddigiek alapján úgysem lesz meg a következővel sem meg az azt követővel sem. Senkivel nem fogjuk meg egymást. Csak még 30-40-50 évet egyedül leélni sem a legjobb... 😕
2023. dec. 10. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
40 felett vagyok már, elvált stb. De nekem is hasonló érzésem van… nem gondolnám magamat vagy téged hibásnak, rossznak… a kapcsolat valahol szerencse kérdése is…
2023. dec. 10. 21:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne beszólásnak szánom amit írok. Olvasd vissza amiket írtál objektíven, mintha ezeket más írná.

Nekem az jön le, hogy a kapcsolat amit keresel alapvetően rólad szólna. Ez több ponton kiderül a leírásból.

Társat találni nyilván nehéz. De mindig kérdés, hogy mit várunk egy kapcsolattól. Igazából az énről szól az egész, hogy engem valaki szórakoztat, vagy ellenkezőleg, nem elég izgi, unom magam... stb.. Vagy pedig szeretném a másikat megismerni, szeretni, és nem a saját személyem van előtérben. És nyilván ennek kölcsönösen kéne megtörténni.

Tudom, hogy a kérdésed nem erre vonatkozott, de nem tudom hogy amit keresel az reális-e, és egyáltalán amit vársz, azt adhatja-e egy másik személy.

A kérdésedre válaszolva egyébként igen, nagyon "se vége se hossza" a párkeresés. Én megtanultam már ezt félretenni, de nyilván gyötör az egyedüllét, mert szeretnék szeretni, és jó lenni ezt lelkileg is egy társsal oda-vissza megélni.

2023. dec. 10. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:

#A motiváció mindig az én. Ez fog motiválni arra hogy elkezdj ismerkedni.

Valaki megismerése akit sose láttál, azt se tudod hogy létezik, nem lesz prioritás se motiváció. Az indító rugó az én lesz, onnantól megismerhetsz valakit, onnantól már lehet az is nagyon hangsúlyos, hogy meg akard ismerni.

2023. dec. 10. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:

9: Nem ez volt a hozzászólás lényege, ez most szavakon való lovaglás.

És van akinek nem az én a motivációja, hanem eleve a másik megismerése.

2023. dec. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!