Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az online társkeresésnek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az online társkeresésnek így mi értelme?

Figyelt kérdés

Ő írt rám, én válaszoltam, és hónapok óta beszélgetünk.

Eddig örültem, hogy végre van valaki, akivel megértjük egymást. Egyre többször szóbakerült az is, hogy tetszünk egymásnak és lehetne több is. Csak sajnos messze vagyunk.

Aztán itt el is akadtunk. Ő a férfi, nekem egyértelmű, hogy neki kéne randira hívnia, és eljönnie. Ezt fel se veti. A beszélgetést se hagyja elhalni. Csak írogat, hogy de jó lenne a közelemben, meg ha közelebb laknék. Nem másik kontinensen él, bő 3 óra kocsival, vonattal több, olyan 4-5. Tehát ha akarná, megoldható lenne, hogy például hétvégente találkozzunk, vagy havi egyszer pár napot együtt töltsünk. Aztán megoldható lenne akár egy költözés. De úgy tűnik, az első találkozás se fog megvalósulni.

Annyira sajnálom, hogy nem alakul semmi. Elvileg sokat dolgozik, de amire akar az ember, arra tud időt szakítani.

Mikor írtam, hogy ezek szerint nem vagyok elég jó, hogy energiát tegyen a találkozásba, arra azt írta, hogy hülyeség.

Mi járhat a fejében? Nem vagyunk már tinik.

Szívem szerint tiltanám a pi..ba. De nem tudom. 😔 Szeretném tudni, hogy működne-e. Minden nap ír, mindig keres. Neki ennyi elég?

2023. okt. 22. 13:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Pontosan ezért eleve nem ismerkedek messze lakó emberrel
2023. okt. 22. 13:53
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek direkt azert irnak messze levő nőkre hogy esélyesebb legyen hogy csak szexkapcsolat lesz.
2023. okt. 22. 13:53
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
Az orszag minden pontjára elmennènek de csak d.gni. ezekkel nem kell tárgyalni akik kilometerekre vannak és még egy találkozas is nehéz és csetelés az egész kapcsi.
2023. okt. 22. 13:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Oké, de csak szexhez is egy légtérben kéne lenni. Vagy már ennyit fejlődött a technika?
2023. okt. 22. 13:55
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt hiszi ha találkoznátok csak üdítőzés lenne meg beszélgetés.

Az ilyenek arra mozdulnak meg leginkább ha felajánlanád a nyers szexkapcsolatot es kesz.

Ritka de megjátszák azt is hogy csak egy kávéra is eljön 100 km-re is. Na azok már èrdekesebb manipulatorok egy kicsit.

2023. okt. 22. 13:58
 6/24 anonim ***** válasza:
42%

Érdekes, hogy az meg se fordult senki fejében, hogy félúton találkozzatok?

Ha ennyire nem tudjátok megbeszélni a dolgaitokat, akkor biztos annyira jóban vagytok?

2023. okt. 22. 14:23
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fordul meg a félutasdi se. Aki mégcsak eljönni se képes hozzám az ne akarjon màst sem.
2023. okt. 22. 14:26
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kerdezni is szoktam az ilyenektol ha neki egy találkozás is màr atomfizika akkor minek ismerkedik 100 meg 1000 kilomðterekre?

Keresse a szomszédot akkor.

2023. okt. 22. 14:27
 9/24 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy a találkozás egyáltalán nem merült fel, se félúton, se sehol.

Nem vagyunk jóban, pont ez az, hogy csak ismerkedünk, és nem halad az egész sehová.

Mintha neki ez pont elég lenne, hogy van valaki, aki elmondása szerint pont az esete, kívül-belül, és tud utána vágyakozni.

2023. okt. 22. 14:30
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem értem minek pazarlod rá az időd.

2023. okt. 22. 14:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!