Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az online társkeresésnek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az online társkeresésnek így mi értelme?

Figyelt kérdés

Ő írt rám, én válaszoltam, és hónapok óta beszélgetünk.

Eddig örültem, hogy végre van valaki, akivel megértjük egymást. Egyre többször szóbakerült az is, hogy tetszünk egymásnak és lehetne több is. Csak sajnos messze vagyunk.

Aztán itt el is akadtunk. Ő a férfi, nekem egyértelmű, hogy neki kéne randira hívnia, és eljönnie. Ezt fel se veti. A beszélgetést se hagyja elhalni. Csak írogat, hogy de jó lenne a közelemben, meg ha közelebb laknék. Nem másik kontinensen él, bő 3 óra kocsival, vonattal több, olyan 4-5. Tehát ha akarná, megoldható lenne, hogy például hétvégente találkozzunk, vagy havi egyszer pár napot együtt töltsünk. Aztán megoldható lenne akár egy költözés. De úgy tűnik, az első találkozás se fog megvalósulni.

Annyira sajnálom, hogy nem alakul semmi. Elvileg sokat dolgozik, de amire akar az ember, arra tud időt szakítani.

Mikor írtam, hogy ezek szerint nem vagyok elég jó, hogy energiát tegyen a találkozásba, arra azt írta, hogy hülyeség.

Mi járhat a fejében? Nem vagyunk már tinik.

Szívem szerint tiltanám a pi..ba. De nem tudom. 😔 Szeretném tudni, hogy működne-e. Minden nap ír, mindig keres. Neki ennyi elég?

2023. okt. 22. 13:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez egy szomorú történet. Amikor az egyre kevesebb, normális értékrendű nő is ilyen hülyékkel kavarodik össze, akik elviszik az idejüket és energiájukat. Részvétem, és rossz volt olvasni ezt az egészet ebben a formában. De megpróbálok segíteni azzal, hogy elmondom én hogyan látom a helyzetet.

Szerintem vagy bizonytalan a másik fél, vagy csak talonban tart téged. De az is lehet hogy csak pótlékként használ, ezt neked kell tudnod hogy miket éltek meg hanghívásban és írásban, mennyire intim vagy szexuális töltetű.

De mivel te szenvedsz ettől az egésztől hogy így megrekedt, és többet várnál el, mindenképp azt javaslom hogy legyen egy beszélgetésetek erről, hogy hova tartozok, mik a közös célok stb. Ha sehova, akkor nincs más, tovább kell lépned. Ha pedig mégis rászánná magát a találkozóra, ne hagyd hogy hitegessen, hanem akkor onnét tényleg ne legyen több kifogás. Ha mégis, akkor szintén el kell köszönni. Bár őszintén szólva sok jót én már nem jósolok itt nektek, de sose tudni.

Ja és kitartás kérdező! Szerintem ez most nem rajtad múlott, egyszerűen csak nem megfelelő, link emberbe futottál bele.

2023. okt. 22. 15:51
 22/24 A kérdező kommentje:
Senkit nem érdekel már a régimódi értékrend. Most már más a normális. Nem tudok ebbe beilleszkedni, inkább maradok egyedül.
2023. okt. 22. 16:29
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nagyot változott a normalitás, én is csak mostanság szembesülök sok dologgal, és kapkodom a fejem. De szerintem megéri nyitottnak maradni, mivel maradtunk azért még bőven hasonló értékrendűek. Csak szelektíven kell válogatni, egyre inkább. Annyi hogy a többség a háttérbe húzódik és óvatos manapság, érthető okokból. Persze mivel most nagy csalódást élsz meg valaki miatt, így nehéz lenne erről meggyőzni téged, nem is célom. Voltam hasonló helyzetben mint te, idő kell az ilyenek után, mert tényleg ki tud égni az ember :/

Szóval jobbulást kérdező és fel a fejjel tényleg! Lesz ez jobb is, biztosra állíhatom neked, tapasztalatból.

2023. okt. 22. 16:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Jót tesz az egónak, kényelmes a társaságod, mégha a táv kényelmetlen. A fantáziájában létezik a veled való kapcsolat, elképzelés szintjén, csak lehet nem meri bevallani, hogy a fizikai távolság túl körülményes ehhez, elengedni meg csak úgy nem tudja, mert lényegében a figyelmed egy visszacsatolás számára, pozitív érzéseket generál. Nem tudhatom, hogy milyen kudarcai lehettek előzőleg, de nekem ennyiből úgy tűnik, hogy voltak, emiatt pedig egy darabig szüksége lehet az energiáidra, magánál tart így, ameddig csak képes, de tisztaban lehet azzal, hogy egyik nap vége és jön vele a csalódás.
2023. okt. 22. 16:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!