Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az online társkeresésnek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az online társkeresésnek így mi értelme?

Figyelt kérdés

Ő írt rám, én válaszoltam, és hónapok óta beszélgetünk.

Eddig örültem, hogy végre van valaki, akivel megértjük egymást. Egyre többször szóbakerült az is, hogy tetszünk egymásnak és lehetne több is. Csak sajnos messze vagyunk.

Aztán itt el is akadtunk. Ő a férfi, nekem egyértelmű, hogy neki kéne randira hívnia, és eljönnie. Ezt fel se veti. A beszélgetést se hagyja elhalni. Csak írogat, hogy de jó lenne a közelemben, meg ha közelebb laknék. Nem másik kontinensen él, bő 3 óra kocsival, vonattal több, olyan 4-5. Tehát ha akarná, megoldható lenne, hogy például hétvégente találkozzunk, vagy havi egyszer pár napot együtt töltsünk. Aztán megoldható lenne akár egy költözés. De úgy tűnik, az első találkozás se fog megvalósulni.

Annyira sajnálom, hogy nem alakul semmi. Elvileg sokat dolgozik, de amire akar az ember, arra tud időt szakítani.

Mikor írtam, hogy ezek szerint nem vagyok elég jó, hogy energiát tegyen a találkozásba, arra azt írta, hogy hülyeség.

Mi járhat a fejében? Nem vagyunk már tinik.

Szívem szerint tiltanám a pi..ba. De nem tudom. 😔 Szeretném tudni, hogy működne-e. Minden nap ír, mindig keres. Neki ennyi elég?

2023. okt. 22. 13:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akiknek elég a csetpartner is és másokat húznak közben
2023. okt. 22. 14:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Elég felejtős a dolog. Egy férfi, aki hónapokig annyit nem képes megtenni, hogy elhívjon egy találkozóra, ráadásul úgy, hogy te úgymond már fel is hoztad a témát azzal, hogy írtad, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy energiát fektessen a találkozóba és még ezután sem lépett semmit..

Én a helyedben fognám a maradék méltóságom és büszkeségem és hagynám a francba. Már eddig sem kellett volna várnod.

2023. okt. 22. 14:45
 13/24 A kérdező kommentje:

Próbálkoznék ismerkedni, de a többiek már a beszélgetés alatt kiesnek. A sziahellójóreggeltjóéjszépségem a maximum, amire képesek. Küldjek pucér képet, megy a mit szeretsz a szexben, aztan besértődik, hogy én nem akarok két mondat után azonnal találkozni, idegenekkel. Akkor se, ha minden ott dől el. Akivel nem vagyunk annyira egy hullámhosszon, hogy tudjunk társalogni, azzal mit kezdjek? Értelmét nem látom a személyes találkozásnak. Minek? Egyet dugni aztán menjek haza? Kihagyom.

Erre itt egy pasi, aki fotók meg videó alapján tetszik, értjük egymás vicceit, sok bennünk a közös, és tényleg érdekel. Ez az érdeklődés kölcsönös, ebben is biztos vagyok.

De valószínűleg az lesz, hogy ultimátumot kap, bármennyire nem tartom jó módszernek. Pár hét múlva, szombaton lesz a szülinapom, addig simán meg tudja szervezni, hogy találkozzunk, bármilyen elfoglalt. Ha nem, akkor letiltom. Sajnos így képtelen vagyok nyitni mások felé, teljesen lefoglalja a gondolataim.

2023. okt. 22. 14:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férfi nem akar találkozni hagyd a fenébe. Unatkozik csak, azért lóg rajtad.
2023. okt. 22. 15:11
 15/24 A kérdező kommentje:
Tiltsam le szó nélkül? Egyszerűen ne válaszoljak többet? Adjak magyarázatot? Mit írjak?
2023. okt. 22. 15:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

ÍGY biztosan semmi. (Bár máshogy is kérdéses...)

Megértelek, végre találtál egy tűt ebben a rettenetes szénakazalban, nem dobnád el, nem akarod megint belevetni magad a turkálásba egy újabb után, mert egy lélekölő kínlódás tud lenni. De "muszáj" vagy. És érdemes a távolság kérdésével is kiegészítened a szűrődet. Oké, hogy nem másik kontinens, meg hogy "csak" bő 3 vagy 4-5 óra, de hidd el, az esetek többségében ez csak egy-két találkozás erejéig tud jó lenni, aztán megelégeli az ember. Emiatt bevállalni egy elhamarkodott költözést, felrúgni az életed pedig nem szabad.

Írom ezt úgy, hogy ráadásul vidéki is vagyok, tehát jóval kisebb a felhozatal, és az is igazán borzasztó tud lenni. Nekem is "fáj" kicsit látni, hogy Bp-ről (100 km) mennyivel másabb férfiak lennének nyitottak rám. De én sem vagyok tini, 30-as nőként az is szempont, hogy be tudjam illeszteni a másikat a kialakult életembe, mert felrúgni nem fogom azt senkiért, és ez még 30 km-es távolságnál sem a legegyszerűbb.

2023. okt. 22. 15:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt írnám meguntam. Nem levelezőtársra van szükségem hanem kapcsolatra.
2023. okt. 22. 15:34
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen igazam.. de nálam iylen emberről kiderült hogy kettős èletet èl.
2023. okt. 22. 15:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Búcsúzz el tőle és tiltsd le. Csak unaloműző/egónövelő vagy (barátnő/feleség mellett).
2023. okt. 22. 15:37
 20/24 A kérdező kommentje:

Elég random időpontokban is hívhatom, otthon is szokott videóhívást fogadni. Tehát a fix kapcsolatot vagy a feleséget kizárhatom. Azt tartom valószínűbbnek, hogy másokkal is ismerkedik. Őszintén szólva én is ismerkednék, de így nem megy, mindenkit hozzá hasonlítok.

Azt hiszem, egyelőre ezt az egész ismerkedést hagyom, se online se máshogy nem erőltetem. Úgy tűnik, hogy túl nagy elvárás, hogy ha a genitáliák összedugásán kívül másra is lenne igényem.

2023. okt. 22. 15:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!