Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Online társkeresés során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Online társkeresés során miért utasítjátok el rögtön a hallal pózoló úriembereket?

Figyelt kérdés

Előnyök, amiket rögtön észreveszel:

- van normális hobbija

- szeret szabadban lenni

- sportol

- vélhetőleg jó stratéga, mert megtervezi és sikeresen végrehajtja a zsákmányszerzést

- kézügyessége átlagon felüli, mert nem egyszerű jól összerakni egy szereléket

- a hal finom, és egészséges húsforrás

Emellett érdemes megemlíteni, hogy anno ugye a vadászat, a zsákmányszerzés, vagyis az állatok elejtése volt a férfiak feladata, amivel az életbenmaradást biztosította önmaga és a családja számára. Ez a vadászösztön valószínűleg ma is ott rejtőzik mélyen a férfiak zsigereiben, és a nők tudatalattija keresi is az ilyen férfias halászó vadászó embereket.

2023. nov. 5. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Ne viccelj. Nekem bejön, ha egy jókora ponttyal fotózkodik a férfi.
Idefigyelj... hiába soroltál fel ennyi előnyt, ez akkor se nyerő.
26 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%

Úriember nem pózol hallal.

Csak cilinderben :DD

2023. nov. 5. 16:59
 2/31 anonim ***** válasza:
87%
A peca nem sport. A víz mellett üldögélsz és iszol meg cigizel, vagyis a nagyja ezt teszi.
2023. nov. 5. 17:00
 3/31 anonim ***** válasza:
95%

Neked tetszene, ha egy nő szőnyegporolóval pózolna? Pedig az előnyök, amit rögtön észre veszel: - házias

- szereti a tisztaságot

- nincs porallergiája

Emellett érdemes megemlíteni, hogy anno a barlang tisztán tartása volt a nők feladata, önmaga és a családja számára.

2023. nov. 5. 17:04
 4/31 anonim ***** válasza:
86%

;DDD

2023. nov. 5. 17:05
 5/31 anonim ***** válasza:
93%
Lehet mégse ezt keresi a nők tudatalattija, mert számomra se tetszőek ezek a képek
2023. nov. 5. 17:06
 6/31 anonim ***** válasza:
52%
A pecazas nepszeru de egy nonek inkabb igeret arra hogy el fog jarkalni. Sokan ilyenkor meg is csaljak a masikat. Szoval egy atlagpecas nem nyero
2023. nov. 5. 17:06
 7/31 anonim ***** válasza:
94%
Nem egy női profilban le van írva, hogy döglött hallal való pózolás nem menő! Azon felül egy unalmas hobbi, és a nők nem ilyen közös programra vágynak.
2023. nov. 5. 17:07
 8/31 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy is sárgalaposok a pecások :D Én akit ismerek azt mind az.
2023. nov. 5. 17:07
 9/31 anonim ***** válasza:
89%

Előnyök, amiket rögtön észreveszel:

- van normális hobbija

Ül és sörözik a víz mellett fél napot

- szeret szabadban lenni

És egy ponton ülni. Én is szeretek a szabadba lenni, túrázni, nem csak ülni.

- sportol

Ez nem sport.

- vélhetőleg jó stratéga, mert megtervezi és sikeresen végrehajtja a zsákmányszerzést

Azért nem kell akkora stratégia egy nem túl okos állat elejtéséhez

- kézügyessége átlagon felüli, mert nem egyszerű jól összerakni egy szereléket

De, elég egyszerű. Nekem is ment kb 13 évesen

- a hal finom, és egészséges húsforrás

Utálom a halat

2023. nov. 5. 17:08
 10/31 anonim ***** válasza:
92%

Ezt tényleg sok nő mesélte nekem,h mennyi ilyen hallal pózoló férfi profilt látnak,és h nekik ez mennyire nem jön be. Én sose horgásztam,így meg is lepődtem,h ennyi van, csajoknál sose látok ilyen profilt, így valamit sejtet,h őket ez a téma annyira nem köti le.

Teljesség igénye nélkül itt van pár szösszenet,h miket mondtak, hátha segít megérteni a nézőponty🐟ukat:

-Fúj ,undorító, amikor egy pasi egy döglött állattal pózol.

-Sajnálom a halakat.

-Utálom a halat.

-Nem érdekel ez az egész.

-Hal🐟álra unom magam,amikor egy pasi erről beszél órákon keresztül.

-Nem lenne kedvem a horgászathoz.

-Nem akarnám elkísérni se,viszont ha neki ez ennyire fontos, akkor addig külön lennénk, nem töltenénk együtt elég időt.

2023. nov. 5. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!