Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Online társkeresés során miért utasítjátok el rögtön a hallal pózoló úriembereket?
Előnyök, amiket rögtön észreveszel:
- van normális hobbija
- szeret szabadban lenni
- sportol
- vélhetőleg jó stratéga, mert megtervezi és sikeresen végrehajtja a zsákmányszerzést
- kézügyessége átlagon felüli, mert nem egyszerű jól összerakni egy szereléket
- a hal finom, és egészséges húsforrás
Emellett érdemes megemlíteni, hogy anno ugye a vadászat, a zsákmányszerzés, vagyis az állatok elejtése volt a férfiak feladata, amivel az életbenmaradást biztosította önmaga és a családja számára. Ez a vadászösztön valószínűleg ma is ott rejtőzik mélyen a férfiak zsigereiben, és a nők tudatalattija keresi is az ilyen férfias halászó vadászó embereket.
Úriember nem pózol hallal.
Csak cilinderben :DD
Neked tetszene, ha egy nő szőnyegporolóval pózolna? Pedig az előnyök, amit rögtön észre veszel: - házias
- szereti a tisztaságot
- nincs porallergiája
Emellett érdemes megemlíteni, hogy anno a barlang tisztán tartása volt a nők feladata, önmaga és a családja számára.
Előnyök, amiket rögtön észreveszel:
- van normális hobbija
Ül és sörözik a víz mellett fél napot
- szeret szabadban lenni
És egy ponton ülni. Én is szeretek a szabadba lenni, túrázni, nem csak ülni.
- sportol
Ez nem sport.
- vélhetőleg jó stratéga, mert megtervezi és sikeresen végrehajtja a zsákmányszerzést
Azért nem kell akkora stratégia egy nem túl okos állat elejtéséhez
- kézügyessége átlagon felüli, mert nem egyszerű jól összerakni egy szereléket
De, elég egyszerű. Nekem is ment kb 13 évesen
- a hal finom, és egészséges húsforrás
Utálom a halat
Ezt tényleg sok nő mesélte nekem,h mennyi ilyen hallal pózoló férfi profilt látnak,és h nekik ez mennyire nem jön be. Én sose horgásztam,így meg is lepődtem,h ennyi van, csajoknál sose látok ilyen profilt, így valamit sejtet,h őket ez a téma annyira nem köti le.
Teljesség igénye nélkül itt van pár szösszenet,h miket mondtak, hátha segít megérteni a nézőponty🐟ukat:
-Fúj ,undorító, amikor egy pasi egy döglött állattal pózol.
-Sajnálom a halakat.
-Utálom a halat.
-Nem érdekel ez az egész.
-Hal🐟álra unom magam,amikor egy pasi erről beszél órákon keresztül.
-Nem lenne kedvem a horgászathoz.
-Nem akarnám elkísérni se,viszont ha neki ez ennyire fontos, akkor addig külön lennénk, nem töltenénk együtt elég időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!