Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy egy férfi tényleg akar?
Nem igazán voltam még ilyen helyzetben és kicsit össze vagyok zavarodva. Most voltam a második randin egy fiúval, és mielőtt ő is meg én is indultunk volna haza megcsókolt.
Már egy ideje beszélgetünk és tök sokat érdeklődik irántam és a következő talit is megbeszéltük. Viszont az ezelőtti srác akivel randiztam mint kiderült csak megfektetni akart, de szerencsére időben kapcsoltam és megszakítottam vele minden létező kontaktot.
Amilyen önbizalomhiányos vagyok nem tudom elhinni, hogy valaki tényleg érdeklődik irántam és nagyon félek, hogy ennek is ez lesz a vége. Ti mit gondoltok?
Mindegyik ugyanazt akarja.
Minél változatosabb program, melyek klf élethelyzeteket teremtenek ahhoz, hogy minél sokoldalúbban megismerjétek egymást.
Ha a találkozásoknak nincs más tartalma, s láthatóan mielőbb szeretne a “lényegre” térni, akkor felejtős.
Csak én nem tudom értelmezni, hogy nem járunk de már szexelünk?
Le kell csekkolni, hogy milyen neki vagy nem értem.
nem lehet tudni előre és ezt úgy írom hogy férfi vagyok.
próbálkozni kell nem szabad félni, és ha csak azt akarja ki kell dobni a picsába.
le lehet velük feküdni nem lesz egy pár dugástól semmi bajod, lehet ha egy kicsit kezelésbe vesznek egy páran önbizalmad is lesz és nem leszel félénk. azért csak jobb ha rendesen meg vagy dugva mint hogy ujjazod magadat nem?
Lehet hogy elvesz az önbizalomból, hogy csak ennyire kellek. Vagy csak nem akarja kihasználva érezni magát az ember. Vagy fontos hogy milyen múlttal rendelkezik majd a leendő párjánál
Sajnos nem tudod kivédeni, hogy hasonló vége legyen, és szomorú legyél miatta. Ilyen dolgok történni szoktak.
De meg tudod védeni magadat, ahogy múltkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!