Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ennyi elkeseredett nyarvogo "ferfi" van?
Annyi helyen olvasom itt a gyk-n hogy sirankoznak hogy a noknek csak a penzes kigyurt pasik kellenek.
Komolyan szerintem olyan nevetsegesek. Persze konnyebb sirankozni mint tenni is a dolgokert.
Olvastam hogy egy srac itt lehordta a kerdezot mert a kerdezonek egy srac belseje nagyon bejott kulsore pedig kevesbe es sztarolta magar hogy o regen mennyiredemennyire jofej humoris volt de a nok kioltek ezt belole. Stbstb. Ez pl normalis??!!
Meg hogy a no ugyis lelep egy jokepu sraccal blabla. Hat persze hogy egy no a (szamara) jo(bb)keput es (szamara) legmegfelelobb belso tulajdobsagokkal rendelkezo szemelyt fogja valasztani. De ez miert nagy gond? Vagy akik itt rinyalnak azok mit varnak?
Lenne bőven okom hisztizni, még sem teszem :)
Véleményem szerint a kérdések 90% annyira felesleges,
nem is értem, miért írják ki. Napi pár kérdésre tudnám
azt mondani, hogy tényleg szükséges volt megkérdezni.
A fennmaradó kérdések pedig arra utalnak, hogy vagy
az illető iszonyú buta, hogy az agya nem adja ki a
választ, vagy önigazolást keresnek, vagy csak hiszti
az egész. Persze a hisztit is meg lehet érteni, még
mindig jobb, mintha gyógyszeres kezelésre lenne szük-
sége, akkor már inkább írjon. Bár akkor viszont mi
tépjük a maradék - és már kevés - hajunkat :)
37F
Ennél több van az életben.Csak ott hallgatnak és leplezik a dolgot , flegmaság ,közömbösség ,beleszarós morcosság mögé bújnak.
Néhányan itt adják ki a mérget egyfajta terápiaként.
Jelenlegi kedvencem, hogy mint egy tudományos előadást, úgy adják elő, hogy a férfiaknak ösztönösen miért a szép nők tetszenek. Higgadtak, logikusak.
De ha nőnek tetszik helyes pasi? Hisztis nyávogásba megy át, "mert a nők ösztönlények, nekik a külső számít!".
Olyan édes, mikor ezekre a hülyeségekre ráírod, hogy tények:) Vicc az egész.
Kérdező: Itt az oldalon van 5-6 db, azok írják tele a kérdéseket a "tényeikkel". A való élet egész mást mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!