Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok és nők között is nagyon sok elkeseredett van, akik azt gondolják, hogy senkinek nem elég jók és csak a szép lányok kellenek a férfiaknak?
Figyelt kérdés
vagy nekik nincsenek ilyen gondjaik? mindegyikük talál megfelelő párt? vagy legalábbis nagy részük? esetleg ugyanolyan arányban vannak köztük is elkeseredettek, mint a másik nem esetén?2015. jún. 23. 18:30
1/10 anonim válasza:
a nőknek könnyebb a pár keresés a legrondább csajt is van aki dugja! ellenben láttál már ronda pasit aki sok csajt megdugott? én nem
2/10 Mumusan válasza:
Az ismerőseim között Sosem volt ilyen.
3/10 anonim válasza:
Persze, hogy vannak, csak ők nem siránkoznak olyan látványosan itt GYK-n, mint a fiúk. A lányok egymás közt, a barátnőikkel beszélik ki az ilyen gondjaikat és próbálják elrejteni ezeket az érzéseket mások előtt.
Én is most olvasgattam itt különböző kérdéseknél a kommenteket és komolyan elveszik a kedvemet már a párkereséstől is. Még az a szerencse, hogy a valóság azért nem ilyen, itt csak összegyűlt pár elkeseredett és szánalmas ember, akik "ha nekem nem jó, ne legyen az másnak se" alapon mindent és mindenkit leszólnak.
4/10 anonim válasza:
Soha nem volt problémám a társkereséssel. N
5/10 anonim válasza:
Minden nőnek jut férfi amelyik nem teljesen használhatatlan. Van egykét haverom akinek olyan fertelmes a barátnője, hogy nehezen hiszem el.
6/10 anonim válasza:
20-30 év között több, mint 30000-rel több a férfi, szóval van bőven kínálat. Nem is csoda, hogy egy olyan alacsony és ocsmány férfi, mint én vagyok, egyik lánynak sem kell.
7/10 anonim válasza:
Sok ilyen lány, nő van, csak nem szenvednek tőle látványosan.
8/10 anonim válasza:
En 4 eve nem volt pasival, ket 23 eves baratnomnek pedig meg soha nem volt baratjuk. Sok lany maganyos, a kulonbseg csak annyi, hogy a lanyok nem mindig masban keresik a hibat, hanem magukban (nem eleg csinosak, nem eleg vaganyak, tul visszahuzodoak), baratnoim inkabb csak szomorkodni szoktak miatta, nem utalkoznak, mint itt a pasik a gyiken. 23L
9/10 anonim válasza:
Persze, hogy vannak. Nem szenvednek látványosan. Nekem is volt ilyen időszakom. Velem volt baj, rendberaktam magam és most boldog vagyok és párom is boldoggá tudom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!