Befestettem a középszöke hajam Garnier csokoládébarna hajszinezővel (28 mosásos). De szép barna helyet rézvörös lettem. Nagyon nemáll jól. Mittegyek?! Nagyon elkeseredett vagyok.
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:15
1/3 anonim válasza:
Fordulj fodrászhoz! Ne fess rá másik színt mert nem tudhatod, hogy mi fog kisülni belőle, nehogy rosszabb legyen mint most!
2/3 anonim válasza:
Ugyanez volt nekem :DDD az én fodrászom aztmondta, hogy csak ezt a fajtát ne vegyem meg! Palette clor XXL amit ajánlani tud. nagyonjó, minidg az lesz amit ígérnek, nem mellesleg olcsó...
3/3 anonim válasza:
A csokoládébarna volt a hiba mert ez egy kevert szín mert barnát pirosból és kékből kevernek így a közép szőke hajad vörös lett.Vannak hideg színek(kékkel kevert) és meleg színek(pirossal kevert) Keress magadnak mogyoró,közép szőke valamilyen natúr színt ami nem kevert.Az alap színek általában nincsenek keverve ezt úgy tudod meg hogy csak egy szám van rajta pld. 6,6/0,6/00,de ha több szám van a festéken pld.6/3,5/34,4/43/ezek már kevertek.De meg próbálhatod a hamvasító sampont is tompít a vörösön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!