A Garnier festékek mennyire szőkítik a barna (világos-közép) hajat?
Figyelt kérdés
Belle Color és a Garnier Naturals termékek szőkéi milyen színre szőkítik a barna hajat?
Bármelyik szőke árnyalat érdekelne, különösen a világos hamvasszőke (nem az extra, hanem a 9-es színmálység)!
9.es színmélység
2010. febr. 17. 18:38
1/5 anonim válasza:
a palette xxl color a legmegbízhatóbb
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem akarok annyira világos szőkét, de azért egy természetes szőkét.
2010. febr. 18. 15:39
3/5 anonim válasza:
kenj rá loréal extra világos szőkét festék és kiszőkítő 2:1 ,nyugi nem leszel tőle fehérszőke
4/5 anonim válasza:
Mindkettő kicsit csíkosabb, inkább természetes, napszítta hatású lesz. Ezek nem annyira drasztikusak, nyugodtan kipróbálhatod. Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor befestettem vele, akkor először sötétebb volt, mint amire számítottam, de 1-2 hét múlva még sokat világosodott.
De ha biztosra akarsz menni, akkor garnier 100% color, az szépen kivilágosítja. Attól függ milyen hatást akarsz...
5/5 A kérdező kommentje:
nem szeretem a mű szőkét, inkább természetes búzaszőke, vagy aranyszőke (de nem vörös és nem sárgás)
2010. febr. 20. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!