Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli ferfi aki teged akar, tenyleg ez kell, igaz ez?
Neztem egy dating coach videóját a neten es azt mondta , hogy azok a pasik akik letettek valamit az asztalra es van mit nyújtsanak , általában foglaltak es sok nö van körulöttuk, ezeknek a ferfiaknak több mindent elneznek a nök , mert remenykednek hogy ök lesznek a befutók
Es a pasi tenyleg élénk életet él , sok nö veszi körul es böseg zavaraban szenved
Persze sok nö almodik róluk
Akkor ott van a masik ferfitipus a coach szerint , ne utaljatok ezért , akinek nincsenek opciói , ezért bárhogy jó vagy neki , egyböl házasságot akar , ” te vagy az eletem ” stb , ontja a szlogeneket , mivel hogy eleg üres élete van .
Szakmalilag nincs beteljesedve es semmilyen szinten , ezért a szerelembe szeretne kapaszkodni , egy nöbe , aki ertelmet ad az eletenek
Ezek a ferfiak kene kelljenek ?
Nem jobb akkor egy sikeres ferfi , aki , ha nem is monogam , de ezerszer többet tud úgyis nyújtani , mint kapcsolatok epitese , anyagiak stb
Sokan lenézik a taktikazast is egy kapcsolatban , jönnek a szövegek , hogy ” bezzeg az en ferjem 2 het utan felesegul vett ”, de nem tudjuk , hogy a te ferjed kinek kellett volna , lehet eletenek egy nehez szakaszaban talaltal ra , amikor esetleg anyagilag padlón volt , vagy erzelmileg , ezert könnyen ment bele a hazassagba . Ezt is a coach mondta .
Szerintem igaza van .
Unom ezt a ” találj egy ferfit , aki teged akar” , egy egyedulállót , vagy pszichiatriara beutalt katatóniásat . Nem tudom . Ti hogy látjátok?
Tehát most azt akarod bemesélni, hogy az a pasi a jó, akinél csak a sokadik lyuk lehetsz a sorban, és úgy cserélgeti a szextárgyakat, mint a zoknit?
Figyelj, ha csak ilyen eldobhatós ge(iputtony vagy, akkor tényleg nem sokat ért el az a férfi, akit utánad esz a fene...
2 es , nem értem , miert erezted , hogy a kerdes neked szól
Amit leirtál semmi logikai összefuggesben nincs a kerdessel
És az miért van, hogy jönnek önjelölt "coach"-ok, megmondóemberek, összehordanak baromságokat, kategorizálnak mindenkit és akkor ők most nagyon bölcsek és megmondták a frankót? Hagyjad már... ez annyira szánalmas.
Ha neked az kell, hogy szarba se vegyenek, de cserébe legyen pénze és legyen sikeres karriere, akkor csináld. De egyrészt nem csak végletek vannak, másrészt akkora baromság az egész, hogy hihetetlen.
Csak egy kerdes volt , filózni akartam ezen a témán
Mennyi az agressziv ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!