Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli ferfi aki teged akar, tenyleg ez kell, igaz ez?
Neztem egy dating coach videóját a neten es azt mondta , hogy azok a pasik akik letettek valamit az asztalra es van mit nyújtsanak , általában foglaltak es sok nö van körulöttuk, ezeknek a ferfiaknak több mindent elneznek a nök , mert remenykednek hogy ök lesznek a befutók
Es a pasi tenyleg élénk életet él , sok nö veszi körul es böseg zavaraban szenved
Persze sok nö almodik róluk
Akkor ott van a masik ferfitipus a coach szerint , ne utaljatok ezért , akinek nincsenek opciói , ezért bárhogy jó vagy neki , egyböl házasságot akar , ” te vagy az eletem ” stb , ontja a szlogeneket , mivel hogy eleg üres élete van .
Szakmalilag nincs beteljesedve es semmilyen szinten , ezért a szerelembe szeretne kapaszkodni , egy nöbe , aki ertelmet ad az eletenek
Ezek a ferfiak kene kelljenek ?
Nem jobb akkor egy sikeres ferfi , aki , ha nem is monogam , de ezerszer többet tud úgyis nyújtani , mint kapcsolatok epitese , anyagiak stb
Sokan lenézik a taktikazast is egy kapcsolatban , jönnek a szövegek , hogy ” bezzeg az en ferjem 2 het utan felesegul vett ”, de nem tudjuk , hogy a te ferjed kinek kellett volna , lehet eletenek egy nehez szakaszaban talaltal ra , amikor esetleg anyagilag padlón volt , vagy erzelmileg , ezert könnyen ment bele a hazassagba . Ezt is a coach mondta .
Szerintem igaza van .
Unom ezt a ” találj egy ferfit , aki teged akar” , egy egyedulállót , vagy pszichiatriara beutalt katatóniásat . Nem tudom . Ti hogy látjátok?
Értem már, tehát az okos nők nem érzések, hanem előítéletek alapján választanak párt maguknak...
Akkor ez egy paradoxon...
Stimm. Az okos nőnek lehetnek előítéletei, a férfinak meg golyó általi kötél ugyanezért.
Kettős mérce pretty much, ye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!