Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól érzem, hogy nem igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy nem igazán érdeklem a srácot, igaz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy hete álltam párba Tinderen egy sráccal, és eddig a hét nap alatt kb 22 üzenetet váltottunk. Én nagyon kevésnek érzem azt a napi kb 3 mondatot, még úgy is, hogy azért nem egyszavas válaszokat ad, és kérdez dolgokat. Ha érdekelném, akkor azért szakítana időt rám, legalább csak egy napi fél, negyed órát este, amikor tudunk normálisan beszélgetni, nem?

Az a baj, hogy egyszerre csak egy sráccal szoktam ismerkedni, és "bűntudatom" lenne (vagy nem tudom mi ez az érzés), ha mellette mással is beszélgetnék. De így meg azt érzem, hogy megy az idő, és nem haladok semerre, és azt sem érzem, hogy a másik meg szeretne ismerni:/

2023. okt. 22. 20:41
A kérdező szavazást indított:
Igazad van, nem érdekled, keress mást
Nincs igazad, érdekled, legyél türelmesebb
15 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem szabad egynél leragadni amikor még semmi nincs.
2023. okt. 22. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Ne egy pasassal ismerkedj, ők ugyanúgy ismerkednek. Az megint más ha komolyabbra fordul a dolog, de addig ismerkedj amennyivel csak lehet/akarsz.
2023. okt. 22. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Az is lehet, hogy neki nincs bűntudata és ismerkedik másokkal is, ezért mikor épp ráér oda böfög valamit.
2023. okt. 22. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ideje személyesen találkozni. Nem szexre gondolok, csak üljetek le valahol egy órára. (Üljetek be valahová.)
2023. okt. 22. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Én pedig veled értéket egyet, jól teszed, hogy egy időben csak egy pasival ismerkedsz nagyon korrekt és szimpatikus.
2023. okt. 22. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A srác mivel foglalkozik? Van e másodállás, ilyesmi?

Ha vállalkozik, napi 1óránál több ideje biztosan nincs írogatni (ezzel én is így vagyok). Fél 11 és most van időm írogatni, reggeltől mostanáig intéztem a cégem dolgait.

Kérdezd meg tőle és hidd el megkapod a választ.

2023. okt. 22. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet korrekt és szimpatikus, de csak magával szúr ki, mert jól érzi, megy az ideje. Tíz beszélgetésből jó, ha 1-2 eljut a személyes találkozóig, aztán az is lehet, hogy mind a kettő élőben kapufa, vagy egyenesen piros lap, aztán kezdheti elölről az egészet.

Az internetes beszélgetéseket pörgetni kell, mert csak nagyobb merítésből fogsz olyat találni, akivel tényleg megy a kommunikáció és képek alapján szimpatizáltok egymással, de még innen is lehet bukta, ha kiderül, hogy a másiknak mondjuk párkapcsolata van vagy végig hazudott magáról stb. A neten kicsit más a dinamika, mint amikor valakivel alapból élőben ismerkedsz meg.

2023. okt. 22. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!