Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon jó tippeket kérek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó tippeket kérek, hogy 4 nap alatt, hogyan legyek túl vkin,aki teszi ugyan a szépet,de nem érdeklem igazán?

Figyelt kérdés
Több dolog is van, amiből lejön, hogy nem akar tőlem semmit csak teszem neki és ennyi. Én meg jó hülyét csinálok magból, hogy arra várok hogy lépjen vmi érdemlegeset. Ennek muszáj véget vetni, jövőhét keddig. Szerdán tálálkozunk legközelebb bent melóhelyen, és ott már semlegesen akarok rá tekinteni ,mert jelenleg nagyon bele vagyok habarodva.
2023. jún. 24. 10:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és ő a férfi.
2023. jún. 24. 10:04
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerdán már nem fogunk , felmondtam !
2023. jún. 24. 10:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik, hogy adott határidőre túl leszünk valakin... Legyél vele kicsit távolságtartóbb, hogy ne érezze azt, hogy vársz rá, aztán majd idővel neked is könnyebb lesz.
2023. jún. 24. 13:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Na de aktuális nekem is a kérdés. Bármi tanácsnak örülnék szintén.
2023. jún. 24. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg kell hosszabbítani az én időt. Nők esetében el kell menni wellnessezni, be kell ülni a a fodrászhoz és valami jó pakolást is ki lehet választani.
2023. jún. 26. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
5. Ki pakolos felsot.
2023. jún. 26. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:
A gondolatoknak nagy ereje van (pl.pozitív gondolkodás). Próbáld magad meggyőzni, hogy ennek a "kapcsolatnak"nincs jövője, valahogy igyekezd belebeszélni magadba, hogy nem is lenne olyan jó vele stb. és az agyad egy idő után elhiszi.
2023. jún. 26. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Mióta tart ez a várakozás, vágyakozás?
2023. jún. 26. 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Keress elfoglaltságokat. Ne adj rá magadnak időt, hogy rá gondolj, tudatosan foglalkozz mással és tarts távolságot.

Itt az ideje egy jó új hobbihoz! Szép az idő, találj ki valamit. Tölts több időt a barátaiddal.

Próbálj ki valami újat. Menj tánctanfolyamra/túraklubba, akárhova. Ha van valami, amit szívesen kipróbánál de még nem szántad eddig rá magad, itt az ideje!

2023. jún. 27. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Használj védekezést.
2023. jún. 27. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!