Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt, hogy kevés vagy ahhoz, hogy társat találj bármilyen online vagy offline felületen? Ha igen, akkor miért? Mi az oka? Hogyan tudtál ebből az állapotból kilábalni?
Figyelt kérdés
Jelenleg azért fogalmazódott meg a fejemben ez a gondolatmenet, mert volt 1 korombeli nő (42), akinél szebbnek gondoltam magam átlagos nőként is, de a haveri társaságom részeg tagjai is (nők és férfiak egyaránt) azt mondták, hogy ő a szebb. Eddig is lent volt a 2. válásom óta (2018) az önbizalmam, de ez letaszította tegnap este lelkileg teljesen a béka feneke alá. (Gyakorlatilag ezzel a gondolattal ébredtem könnyezve, hiába ciki már ennyi idősen is.)aug. 18. 08:11
11/21 anonim válasza:
ja online ugyanez. Én jövök le a szerencsétlennek akinek nincs barátja nem egy pasi bevágja hogy neki bezzeg van párja csak szexet keres.
Le vagyok nézve a neten mert nő létemre nincs senkim tarsat keresek.
12/21 anonim válasza:
Persze, h volt! Mert nő vsgyok, és nem a csinos fajtából. Nekunk majdnem lehetetlen társat találni
13/21 anonim válasza:
Minden 2.házas f szinak van szeretoje utolso
14/21 anonim válasza:
#13 neked meg senkid nincs. Nem is lesz, mert rohadtul negatív vagy
15/21 A kérdező kommentje:
A haveri társaság egyik férfitagja vulgárisan megfogalmazta a véleményét, mikor szóba került más téma kapcsán az a közös nőismerősünk, hogy pl. "xy megérne maximum 1 patron ellövését", majd felém fordulva hozzá tette, míg pl. téged xy (én vagyok), ha az utolsó nő lennél, se dugnálak meg soha.
aug. 18. 11:21
16/21 A kérdező kommentje:
Mindezt úgy, hogy alapjáraton csak azt az egy korombeli ismerősünket tartottam egyedül csúnyábbnak magamnál. De így kiderült, hogy én vagyok a legrondább 42 éves nő a szűkebb környezetemben.
aug. 18. 11:24
17/21 anonim válasza:
Milyen jó haverjaid vannak, inkább ezen gondolkoznék el.
18/21 A kérdező kommentje:
A részeg ember mindig igazat mond.
Én nem iszok alkoholt, így a tegnapi kerti partyn este 11-kor már csak én voltam józan, így sajnos mindenre emlékszem.
aug. 18. 11:27
19/21 anonim válasza:
Jaj kérdező, ne rugózz ezen! Idővel biztos találsz valakit, akinek majd megtetszel. Amúgy elég bunkó haverod van, ha ilyeneket mond neked, de a lényeg, neked még lehet esélyed! Vak, özvegy nőként egy gyerekkel, nekem már tényleg nincs esélyem senkinél, de ezzel tisztában is vagyok.
20/21 A kérdező kommentje:
Dühömben felraktam egy fényképemet a photofeelerre és hát szíven ütött az eredmény: 2,8 pontos vagyok külső tekintetében. :-( Ennyit az átlagosságról. Ronda vagyok kívülállók szerint is.
aug. 18. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!