Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért csak belerúg az olyab pasikba akinek önértékelési gondjai vannak?
Ja, tehát az elutasítás = belerúgás. Értem.
Szóval a nőknek olyan férfiakkal kellene randizni és lenni akikhez nem is vonzódnak vagy nem is szimpatikus nekik, csak hogy a kis lelkek ne sérüljenek.
Erre tetszett gondolni?
5
Az ilyen pasi ha esélyt kapna utána jönne "az egy jó asszony mindent megbocsájt"-szindróma.
Ha meg "megjönne az önbizalma" csalná,verné a nőt.
Kérdező, végy példát paranoiásról, képes lemenni bármilyen méretű talpnyaló papucsba, mit sem törődve a valószinűsíthetően torz egyénnel, ami mögötte van.
A p.náért mindent, legyen a szlogened.
Nagyon alacsony érzelmi és értelmi szinten van az, aki folyamatosan külső tényezőktől teszi függővé a saját életét és önértékelését.
Nagyon nagyon átbaxod magad, ha azt hiszed, hogy más "esélyadása" mágikusan megoldja a te belső gondjaidat.
És igen, az ilyen embernél nagy a kockázat, hogy minimum érzelmileg bántalmazni fogja az "esélyadóját".
Én is férfi vagyok, Paranoiás pedig 10 éve a barátom, szóval jöhetnek a "talpnyaló" jelzők nekem is az egójuk bűvöletében élő, gyűlölködő férfi utánzatoktól.
Szánalmas, hogy a férfilét közösségének címén azt gondolják egyesek, hogy alapból mindegyikünk minimum kicsit a nők ellen van, és csak a pina érdekében hazudozik, aki nem úgy gondolkodik, mint ők.
Emberek vagyunk elsősorban, a nemünk másodlagos.
Azt úgyse fogjátok megérteni, hogyan veritek át magatokat, és miért mondjuk többen is, hogy egy ilyen ember kockázatokat hordoz, mert egyelőre nem vagytok azon a mentális szinten.
"Szánalmas, hogy a férfilét közösségének címén azt gondolják egyesek, hogy alapból mindegyikünk minimum kicsit a nők ellen van, és csak a pina érdekében hazudozik, aki nem úgy gondolkodik, mint ők."
Hát a valóság elég szánalmas az ilyen gerinctelen p.navadász emberkékkel. Barátod mi?
Együtt hajtjátok a gyakoris feminácikat vagy mi?
A legdurvább az hogy azt képzelitek ti rendben vagytok, miközben lepereg hogy így nem vagytok több erkölcsi hulladékoknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!