Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért csak belerúg az olyab pasikba akinek önértékelési gondjai vannak?
Nem hajtok senkit, van párom.
Mesélj, miért vagyunk erkölcsi hulladékok?
Mert nem fogunk a nők ellen fröcsögni?
11#
Nekem van párom, egy jó csaj
Akinek viszont az a hobbija hogy feminácikat védelmezve fröcsög az incelekre azoknál elég egyértelmű a motiváció.
Motiváció a kulcs, semmi értelme nem volna ilyet tenni, hacsak nem ezzel csajoztok itt
Nekem aztán magyarázhatod, az emberi természet árulkodó, nincs más opció minthogy csakis ezért vagytok itt.
Bár valószínű hogy egyetlen ember áll az ilyen profilok mögött, hiszen az ilyet nagyban kell csinálni
Mesélj, hol voltak feminácik, akiket védtünk.
Idézd.
Szerintem az incelek többsége az, aki a nőkbe rúg bele, vagy akar belerúgni, és a hozzáállásukkal és egymást hergelésével veszélyt jelentenek a társadalomra.
Ismerős vagy nekem te négy pipás
Te vagy az a kis meleg aki másokat is melegnek titulál és így próbalsz ismerkedni férfiakkal?
Mert ha igen akkor elnézést, te valóban nem a csajokat hajtod itt, hanem a pasasokat.
Gondolom paranoiás is megvolt párszor, értem már ezt a "barátság"-ot:)
Na szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!