Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy valaki azért nem meri/tudja mások közeledését fogadni, mert annyira nincs önbizalma, önértékelése?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Az illető egyáltalán nem tartja magát se szexuálisan vonzónak, se emberileg érdekesnek, értékesnek (ami sok rossz tapasztalat* miatt alakult így). Ezért bárkiről, aki nyit felé (nem az egyértelmű scammerekről), azt gondolja, hogy biztosan csak szórakozik vele.

Ugyanakkor az illetőnek nagyon hiányzik egy társ.

*rossz párkapcsolat, barátok hiánya, rossz kapcsolat a családdal, degradáló megjegyzések a külsőre

aug. 20. 04:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen.Én vagyok az élő bizonyíték.
aug. 20. 05:01
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Jelen
aug. 20. 05:44
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy párkapcsolat kialakulhasson, mindkét fél részéről meg kell lennie annak a hitnek, hogy egy másik ember őt el tudja fogadni olyannak, amilyen. Ha ez az egyik fél részéről már induláskor hiányzik, abból általában csak kínlódás lesz. Egy idő után ugyanis szinte mindenki feladja azt a frusztráló szerepet, hogy állandóan győzködni kellje a másikat, hogy így is szereti, ahogy van. Az alacsony önbecsülés ennélfogva a legtöbbször önmagát erősíti.
aug. 20. 06:34
 4/25 anonim ***** válasza:
68%

Persze, hogy létezik, nem is egy.

Nincs bizalma se mások se önmaga felé.

Ismerek egy ilyen személyt, egy a gond vele, hogy nagyon nagy türelem és sok idő kell hozzá.

Ami azért az embereknek véges. Ezért így nehéz lesz találni valakit.

Valamilyen szinten muszáj ezen változtatni.

aug. 20. 06:34
 5/25 anonim ***** válasza:
Igen, létezhet. Ugyanilyen vagyok.
aug. 20. 06:48
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen létezik, az online tér elterjedése miatt szerintem többen is vannak, mint 20 éve.
aug. 20. 06:54
 7/25 anonim ***** válasza:
87%
Igen létezik. Ahogy a mondás tartja, mindenkit kizárólag annyira lehetséges szeretni amennyire ő tudja szeretni önmagát!
aug. 20. 06:58
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy valaki egy ilyen ember iránt kitartó legyen, hogy őt akarja, ahhoz tényleg türelem kell.

Muszáj lesz esélyt adnia valakinek. Csak így aztán kb. megközelíthetetlen is.

Vannak akik baráti társaságban már régóta ismert barátok közt fel tud oldódni.

De partikon elég alkohollal tuti.

aug. 20. 07:02
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Randiztam régen ilyen lánnyal. Meg volt győződve hogy ronda, senkinek se kell, nem ért semmihez.. aztán ahogy ismerkedtünk lassan szerelmes lettem belé. Mind többet szerettem volna vele lenni, hívtam, csináljunk programokat, legyünk együtt, beszélgessünk. Mondtam neki, h ő úgy tökéletes ahogy van, mert akkor úgy éreztem. Sokszor mondta, hogy szeret velem lenni, és részéről minden rendben, csak nem tudja elhinni h ez van. Azt mondta "nem ismer mást". Türelmes voltam vele, próbáltam segíteni, figyelni rá.

Nagyon rossz érzés volt, hogy szeretnék vele lenni, akarom h közel legyen, megbeszélni mi zavar, de ő mindig a saját világában marad. Egy idő után azt kezdem érezni, hogy biztos valami baj van velem, vagy nagyon más a szeretetnyelvünk. Pl mikor megölelem az pont kellemetlen neki. Nem vagyok neki olyan, hogy kicsit otthagyja a saját világát. Máig se tudom mi lehetett benne, mert akkor ott lezártuk. Sokáig hiányzott utána, azt hittem én nem figyeltem eléggé rá. De már csak bosszús leszek ha néha eszembe jut.

aug. 20. 10:22
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze, én is hasonló vagyok, bár felém nem nagyon szoktak nyitni. Gyerekkori bántalmazások, kiközösítések, gúnyolódások, magány is közrejátszott ebben, és hát bevallom, nem sok figyelmet kaptam a nőktől sem, mert nem vagyok jó pasi. Valahol ez egy ördögi kör, mert az önbizalmat a pozitív külső visszajelzésekből lehet felépíteni, csak sokszor nehéz elhinni, hogy valaki nem csak úgy mondja, hogy "értékes vagy", "helyes vagy" (bár ez utóbbit nagyon ritkán kapom meg személy szerint, inkább csak azt, hogy "nincs veled semmi baj", "nem vagy ronda" stb.), hanem tényleg így is gondolja, vagy hogy valaki azért néz engem, mert szeretné, hogy odamenjek, nem pedig azért, mert csak bámul kifelé a fejéből. És azért azt is tegyük hozzá, sok az olyan ember, aki csak játszadozik a másikkal, élvezi azt, hogy felkeltheti a másik ember figyelmét, vagy nem viselkedik egyértelműen, aztán amikor kiszórakozta magát, dobja a másik embert, aki lelki sérülésekkel, bizalmatlansággal tele csak néz szét maga körül.
aug. 20. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!