Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyi a kétségbeesett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi a kétségbeesett fiú randi appokon?

Figyelt kérdés

Egyik lány barátom mondta hogy unatkozott és csinált egy profilt egy randiappra. Se kép, se nagy bemutatkozás, csak annyi hogy kondizik, és komoly párkapcsolatot keres, erre kb 20 percen belül már 60 kedvelése volt.... Tényleg ennyire ugranak a srácok ha meglátnak egy nőt?😅😂

Fiúk! Inkabb élőben ismerkedjetek! Gondoljatok bele, ebben a példában 20 perc alatt 59 másik sráccal kell versenyeznetek...

aug. 13. 11:33
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
és aki nem "pojácáskodni", hanem ismerkedni azokkal mi van, 11?
aug. 13. 12:36
 12/43 anonim ***** válasza:
Jó, de azt ne felejtsük el, hogy nem mindenki nagyvárosban lakik, ahol egymást érik a szórakozási, ismerkedési lehetőségek. Szerintem sokan abból indulnak ki, hogy mivel ők nagyvárosban élnek, így rajtuk kívül mindenki más is nagyvárosi, és hogy olyan könnyű a való életben ismerkedni. De gondoljatok bele abba, hogy hány millióan élnek, dolgoznak kisvárosokban és falvakban, ahol gyakorlatilag semmi élet sincs. Kisvárosokban még esetleg van valami program (elsősorban időseknek meg családosoknak), egy-két szórakozóhely, falun még ennyi sincs. És aki nem bulikban, kocsmákban akar ismerkedni, akinek a munkahelyén, lakóhelyén - itt most kis falvakra gondolok elsősorban - sincsenek potenciális jelöltek, vagy életkorban nem megfelelőek (túl idősek vagy túl fiatalok), az mihez kezdjen? Minden hétvégén utazgasson el valamelyik nagyvárosba, és random szólítgasson le nőket, hátha összejön? Ezzel nem azt a jelenséget szeretném tagadni, hogy nyilván sokan vannak, akik bárkire rárepülnek (nem feltétlenül a kétségbeesés miatt, részben szerintem a kanosság okán, részben meg azért, mert szórakozni akarnak, vagy mert összevissza nyomogatnak az appokon), de abba is bele kell gondolni, hogy nem kevés ember számára a társkeresők jelentenének egy lehetséges ismerkedési esélyt.
aug. 13. 12:41
 13/43 anonim válasza:
33%

12

a nőknek mindegy, egy "szia" és egy "megbasználak" nekik ugyanaz, már az is szexuális zaklatás lesz lassan ha rájuk nézel

aug. 13. 12:42
 14/43 A kérdező kommentje:

Idióta

aug. 13. 12:54
 15/43 anonim ***** válasza:
Nagyon ráértek... Kamu profilokat csinálgatni, és onnan nézni, hogy hány férfi reagál.. Én utoljára 15 évesen csináltam ilyet, de azóta eltelt jópár év, és kinőttem.. nektek is ki kéne.
aug. 13. 13:02
 16/43 anonim ***** válasza:
12es, nem erről beszéltem, hanem a mindenkire nyomulásról.
aug. 13. 13:10
 17/43 anonim ***** válasza:
furcsa,a kérdező kicsit beteg,ennek ellenére ő nézi le az elkeseredett fiúkat,ez kb ugyanaz mikor srácok felmennek videochatra,felvesznek női ruhát,arcuk nemlátszik,ráveszik az illetőt hogy kirázza a cerkát,felveszik,majd röhögve mutatják hogy ők férfiak,felvagy véve,mész ki netre,de ők csak jót akartak,hogy gonosz szatírok ne tevékenykedjenek a neten,mert amúgy az tök normális hogy egy srác beöltözik nőnek stb
aug. 13. 13:13
 18/43 anonim ***** válasza:
ismerek ilyen lányokat,bár,ők,barátnőkkel arról versenyeznek ki kap több lájkot,társkeresőn megmutatják egymásnak a kapott üzeneteket azt megy a gúnyólódás a srácokon
aug. 13. 13:14
 19/43 anonim válasza:

15

aki mondja. böö :P

aug. 13. 13:28
 20/43 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy kamu profil? A kamuprofil, az az amit itt valamelyik kedves válaszoló haverja csinál, másnak ellopja a képeit, másnak adja ki magát, stb.

Annyit mondtam hogy semmi nincsen az adatlapján.

Azt sem látom, hogy hol mondtam bármit is a korunkról.

aug. 13. 13:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!