Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi a kétségbeesett fiú randi appokon?
Egyik lány barátom mondta hogy unatkozott és csinált egy profilt egy randiappra. Se kép, se nagy bemutatkozás, csak annyi hogy kondizik, és komoly párkapcsolatot keres, erre kb 20 percen belül már 60 kedvelése volt.... Tényleg ennyire ugranak a srácok ha meglátnak egy nőt?😅😂
Fiúk! Inkabb élőben ismerkedjetek! Gondoljatok bele, ebben a példában 20 perc alatt 59 másik sráccal kell versenyeznetek...
Én jobbra húztam az appon egy új lányt, aki nem volt különösebben vonzó számomrra, de barátságosnak tűnt és gondoltam ha senki más nem, ő legalább biztos hajlandó lenne beszélgetni velem, mert nem lehet túl népszerű a férfiaknál. Pár percre rá matcheltünk. Írtunk két mondatot, majd újabb egy perc múlva már le voltam tiltva...
Felesleges időpazarlás az egész.
32,ismerős...nálam élőbe is voltak olyanok,ismertem egy nőt,aki soha nem dolgozott,volt mellette mindig valamilyen fickó,rá írtam,bevallom,ezis megfordult a fejembe,hogy akár támogatásért kapnék,dolgokat,ismerősöm volt a facebookon,utcán viszonozta a köszönéseimet,rá írok:Szia,Válasz:mit akarsz?
nyilván akkor az ember magát hibáztatja,hogy a volt csávója,aki 70 ezret keresett a tanácsházán,biztos jobb parti mint én,és ilyenkor elszáll az önbizalom
Ez mondjuk kicsit ironikus hogy felhozod a pasik védelmében, amikor egy lánynak élet annyit kiírnia hogy "gym" vagy "kondi" és már jelentkezik a férfi hadsereg hogy megdughassa :D
Maradjunk annyiban, hogy a pasik ugranak inkább az alkalmira mintsem a lányok.
#34 Volt olyan egyezésem is, akivel az ötödik perc után messengeren folytattuk az írogatást és látszólag örült is nekem, de két nap alatt eljutott az egyszavas reagálás szintjére, majd végül a harmadik nap után sehogy sem reagált többé.
Vannak emberek akik szerint ez így belefér. Nekem teljesen vállalhatatlan, amit művelnek.
Ja, szánalmas ahogy körbedongják a sötétebb bőrű, látványosan külföldi, pénzes férfiakat.
Aztán még a belső értékekről szövegelnek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!