Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyi a kétségbeesett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi a kétségbeesett fiú randi appokon?

Figyelt kérdés

Egyik lány barátom mondta hogy unatkozott és csinált egy profilt egy randiappra. Se kép, se nagy bemutatkozás, csak annyi hogy kondizik, és komoly párkapcsolatot keres, erre kb 20 percen belül már 60 kedvelése volt.... Tényleg ennyire ugranak a srácok ha meglátnak egy nőt?😅😂

Fiúk! Inkabb élőben ismerkedjetek! Gondoljatok bele, ebben a példában 20 perc alatt 59 másik sráccal kell versenyeznetek...

aug. 13. 11:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Én jobbra húztam az appon egy új lányt, aki nem volt különösebben vonzó számomrra, de barátságosnak tűnt és gondoltam ha senki más nem, ő legalább biztos hajlandó lenne beszélgetni velem, mert nem lehet túl népszerű a férfiaknál. Pár percre rá matcheltünk. Írtunk két mondatot, majd újabb egy perc múlva már le voltam tiltva...

Felesleges időpazarlás az egész.

aug. 13. 15:35
 32/43 anonim ***** válasza:

32,ismerős...nálam élőbe is voltak olyanok,ismertem egy nőt,aki soha nem dolgozott,volt mellette mindig valamilyen fickó,rá írtam,bevallom,ezis megfordult a fejembe,hogy akár támogatásért kapnék,dolgokat,ismerősöm volt a facebookon,utcán viszonozta a köszönéseimet,rá írok:Szia,Válasz:mit akarsz?

nyilván akkor az ember magát hibáztatja,hogy a volt csávója,aki 70 ezret keresett a tanácsházán,biztos jobb parti mint én,és ilyenkor elszáll az önbizalom

aug. 13. 15:50
 33/43 anonim ***** válasza:
A kondira mennek. Rögtön elképzelték a fitness modellt, a komoly kapcsolatra meg a komoly kapcsolatot kereső néhány pasi is ugrik, meg a lazát keresők hada is hogy hopp naiv nő komolyat keres majd ők bepalizzák.
aug. 13. 15:52
 34/43 anonim ***** válasza:
#31: Sajnos ez van. Volt, akivel matcheltünk, írtam neki egy viszonylag hosszabb, érdeklődő üzenetet, amire csak annyit volt képes visszaírni, hogy "szia". Volt, aki pl. Badoo-n nézett meg, átlagos nő volt, nem is lakott messze. Írtam neki, hogy láttam, hogy megnézte az adatlapomat, próbáltam nyitni felé, de nemsokára azt láttam, hogy se a csaj nincs sehol, se az üzenet. Tinderen elkezdtünk beszélgetni egy csajjal, aztán rövidesen azt írta nekem, hogy ő nem akar távkapcsolatot, és nem tudja, hogy így érdemes-e beszélgetnünk, én meg elköszöntem tőle, hogy "oké, szia", tiltottam és töröltem. Badoo-n sok olyan nőt megnéztem, megjelöltem, akinél az volt kiírva, hogy csevegés a célja, gondoltam, hátha valamelyikkel beindul valami, de semmi. Katasztrófa az egész.
aug. 13. 19:20
 35/43 anonim ***** válasza:
Ahogy nézegetem a társkeresős adatlapokat, sok nő játssza az álszentet, a Badoo pl. tele van olyan adatlappal, hogy ő nem akar alkalmi kapcsolatot, és gyakorlatilag kriminalizálja azokat, akik esetleg ezt szeretnék. Közben meg szerintem ha valaki egy csúcsszuper pasi profiljáról írna nekik, fél óra múlva már le is csúszna a bugyijuk.
aug. 13. 19:32
 36/43 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk kicsit ironikus hogy felhozod a pasik védelmében, amikor egy lánynak élet annyit kiírnia hogy "gym" vagy "kondi" és már jelentkezik a férfi hadsereg hogy megdughassa :D

Maradjunk annyiban, hogy a pasik ugranak inkább az alkalmira mintsem a lányok.

aug. 13. 19:37
 37/43 anonim ***** válasza:

#34 Volt olyan egyezésem is, akivel az ötödik perc után messengeren folytattuk az írogatást és látszólag örült is nekem, de két nap alatt eljutott az egyszavas reagálás szintjére, majd végül a harmadik nap után sehogy sem reagált többé.

Vannak emberek akik szerint ez így belefér. Nekem teljesen vállalhatatlan, amit művelnek.

aug. 13. 19:42
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
#36: Ugyan már, csak meg kell nézni, hogy hány nő csorgatja a nyálát egy-egy jó pasi képei alatt. Biztosan azért, mert a személyiségére kíváncsiak. És nyilván azért is megy fel annyi nő pl. szórakozóhelyekről vadidegenekhez, mert annyira ellene vannak az alkalminak.
aug. 13. 19:45
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

Ja, szánalmas ahogy körbedongják a sötétebb bőrű, látványosan külföldi, pénzes férfiakat.

Aztán még a belső értékekről szövegelnek. :D

aug. 13. 19:49
 40/43 anonim ***** válasza:
#37: Sajnos ilyen is van. Hamar rád unnak, de azért téged kiáltanak ki unalmasnak, holott az esetek zömében abból áll a "beszélgetés", hogy te próbálod őket szórakoztatni. Gondolom, képbe jött neki egy vagy több másik, akit szebbnek-jobbnak-izgalmasabbnak gondolt, így téged leépített. De azért a nőkről nem szabad rosszat írni, hiszen ők egytől egyig angyalok.
aug. 13. 19:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!