Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi a kétségbeesett fiú randi appokon?
Egyik lány barátom mondta hogy unatkozott és csinált egy profilt egy randiappra. Se kép, se nagy bemutatkozás, csak annyi hogy kondizik, és komoly párkapcsolatot keres, erre kb 20 percen belül már 60 kedvelése volt.... Tényleg ennyire ugranak a srácok ha meglátnak egy nőt?😅😂
Fiúk! Inkabb élőben ismerkedjetek! Gondoljatok bele, ebben a példában 20 perc alatt 59 másik sráccal kell versenyeznetek...
Ki mondta hogy ebben az esetben srác adta ki magát nőnek?
Nektek komoly gondotok van a szövegértéssel.
Jóval több a férfi ezeken a helyeken.
Egyszer kipróbáltam női profillal a tindert. Kép nélkül. 28 éves kort adtam meg talán. 5-10 perc alatt elértem a 100 like-ot. Igaz este volt, lehet akkor aktívabbak. Férfiként jó ha napi 5-10 like-ot kapsz.
Tehát 10,20 évig lecarnak a nők neten,is,és én vagyok a hibás hogy próbálkozok?jó,nyilván ez túlzás,kép nélküli 'nőket'lájkolni,de sok a beteg ember,rám férfiak írnak facebookon,hogy lecopnának,mondom hetero vagyok,válasz,nembaj.
itt gyékán is irja sok manus hogy büdös izzadt nőt nyalna,úgy hogy kivan szolgáltatva a nőnek,lehet pont egy ilyen től kaptál lájkot kérdező,ugye az országos tébolyda bezárt,rálettek engedve a társadalomra a furcsa alakok,tiktokon van egy videó,egy mentális sérült srác lányokat ekrgetett az utcán hogy most sexelni fogunk,net meg mindenhol van
Bírom, hogy valaki egy ilyen szánalmas húzás után, még mások nyomorán ítélkezik, és nevet rajtuk. :D
Egy harmatgyenge provokáció az egész kérdés, amely rövidesen törlésre kerül remélhetőleg.
És az nem szánalmas, hogy a férfinál a kereset volt kiírva kép nélkül és ellepték, mint húst a legyek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!