Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok introveltált barátnőt?
Masoltam:
Az introvertált ember befelé forduló, zárkózott személyiség, aki kerüli a külvilággal és a másokkal való kapcsolatot.
Fontos leszögezni, hogy a közhiedelemmel ellentétben az introverzió nem egy negatív tulajdonság, nem bizonyos képességek hiánya, hanem egyszerűen csak egy személyiségjegy, mint ahogyan vannak kutyás és macskás emberek.
Az introvertált emberek élvezik az egyedüllétet, szabadidejüket legszívesebben magukban töltik, (például olvasással vagy egyszemélyes játékokkal). Társaságban általában a háttérben maradnak, nem hangoztatják a véleményüket, nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Szeretik a csendes, nyugodt munkakörülményeket, és egyedül tudnak leghatékonyabban dolgozni és gondolkodni.
A kifejezés a latin intro- (=befelé) előtag és versum (=fordul) szó összevonásából ered, utalva arra, hogy az introvertált emberek a külvilág helyett inkább önmaguk felé fordulnak.
En ezt ertem, de az introknak is van baratjuk, ott meg nem az van, hogy o nem szolal meg es csak hallgatokent van jelen, hanem bizony sokat beszelnek.
Az introvertaltak abban masok, hogy nagyon megvalogatjak, kivel osztanak meg szemelyes dolgokat es nincs energiajuk latszat baratsagok fenntartasara. De ettol meg a szuk barato tarsasaguk tarsasagat elvezik :D
A munkám miatt sokat kell beszélnem, úgy kb. egész munkaidőben, ami 100%-osan le is merít introként. Covid alatt nem okozott gondot, hogy volt, hogy napokig szinte nem beszéltem senkivel.
Az introvertáltak is szeretnek beszélgetni. Csak a szívüknek kedves emberekkel: barátok, család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!