Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok introveltált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok introveltált barátnőt?

Figyelt kérdés
Hol talàlok olyan introveltált lányt aki el fogad olyannak a milyen vagyok és tényleg jó érzi magát velem már nagyon kéne egy barátnö akivel ha szabadidöm van együt játszunk beszélgettünk együt érjük el az álmainkat? Ha lenne egy ilyen barátnőm bármit meg tennék érte sohasem hagynám el de sajnos attól félek hogy soha sem fogok ilyen lányt találni😭

aug. 13. 00:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted az az intro, aki egesz nap otthon remeg magaban es nem mer megszolalni a boltban sem vagy mi?🤣🤣🤣
aug. 13. 16:12
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
31. Nem kell bagetelizalni sem azert.. az sem intro aki surun van kozossegben.. es igen az introk otthon vannak a 4 fal kozott de nem remegnek , tudnak kommunikalni de nem szolnak hozza mindenhez es fokent nincsennek a tarsalgasok kozeppontjaban .
aug. 13. 17:11
 33/38 anonim ***** válasza:
65%

Masoltam:

Az introvertált ember befelé forduló, zárkózott személyiség, aki kerüli a külvilággal és a másokkal való kapcsolatot.

Fontos leszögezni, hogy a közhiedelemmel ellentétben az introverzió nem egy negatív tulajdonság, nem bizonyos képességek hiánya, hanem egyszerűen csak egy személyiségjegy, mint ahogyan vannak kutyás és macskás emberek.

Az introvertált emberek élvezik az egyedüllétet, szabadidejüket legszívesebben magukban töltik, (például olvasással vagy egyszemélyes játékokkal). Társaságban általában a háttérben maradnak, nem hangoztatják a véleményüket, nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Szeretik a csendes, nyugodt munkakörülményeket, és egyedül tudnak leghatékonyabban dolgozni és gondolkodni.

A kifejezés a latin intro- (=befelé) előtag és versum (=fordul) szó összevonásából ered, utalva arra, hogy az introvertált emberek a külvilág helyett inkább önmaguk felé fordulnak.

aug. 13. 17:12
 34/38 anonim ***** válasza:

En ezt ertem, de az introknak is van baratjuk, ott meg nem az van, hogy o nem szolal meg es csak hallgatokent van jelen, hanem bizony sokat beszelnek.

Az introvertaltak abban masok, hogy nagyon megvalogatjak, kivel osztanak meg szemelyes dolgokat es nincs energiajuk latszat baratsagok fenntartasara. De ettol meg a szuk barato tarsasaguk tarsasagat elvezik :D

aug. 13. 17:15
 35/38 anonim ***** válasza:
Engem pl idegesit amikor hallom a felszines beszelgeteseket.
aug. 13. 17:24
 36/38 anonim ***** válasza:
Engem is. De a barataimmal nem felszines temakrol beszelgetek. Azzal meg, aki nem a baratom, nem allok szoba 🤣
aug. 13. 18:49
 37/38 anonim ***** válasza:
Ahogy leírod kb. a lány nyakán lógnál 0-24-ben, ami egy intronál red flag. Csak szólok, hogy tudj róla.
aug. 18. 13:14
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

A munkám miatt sokat kell beszélnem, úgy kb. egész munkaidőben, ami 100%-osan le is merít introként. Covid alatt nem okozott gondot, hogy volt, hogy napokig szinte nem beszéltem senkivel.

Az introvertáltak is szeretnek beszélgetni. Csak a szívüknek kedves emberekkel: barátok, család.

aug. 18. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!