Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok introveltált barátnőt?
Uristen uccso, imadlak 🤣♥️ en is ilyen vagyok
25N
Semmi köze a beszédmennnyiségnek az introvertáltsághoz.
Annyit jelent, hogy ha introvertáltként extrovertált barátnőmmel elmegyünk koncertre, amin szétüvöltjük és szétugráljuk magunkat, akkor nekem utána haza kell mennem, és kell pár nap/hét, mire feltöltődöm. Ő meg rögtön utána menne másik buliba, mert őt feltöltötte az esemény, míg engem lefárasztott.
Ennyit jelent csak. Nem jelenti azt, hogy szocfóbiás vagy, csendes, beszari, otthonülős, félénk.
Azt jelzi, hogy a social batterydet le vagy feltölti valami.
#25: "Semmi köze a beszédmennnyiségnek az introvertáltsághoz. [...] Nem jelenti azt, hogy szocfóbiás vagy, csendes, beszari, otthonülős, félénk."
Egyetértek, jól megfogalmaztad. Szerintem sem ezek az introvertált stílusjegyei. Én is ilyen vagyok. Introvertáltnak tartom magam, miközben határozott, talpraesett, karakán vagyok. Viszont még is teljesen máshogy működöm, mint egy extrovertált.
"Mar a szanaszejjel sminkelt, ego kiralyno, arogans , lekezelo no is introvertaltnak mondja magat mert a trendy kedvenc celeb zenésze is ezt mondja magáról."
Öreg vagyok ahhoz, hogy ismerjek celebzenészeket, de rosszul tudod, mit jelent az introvertált. A covid alatt elmémesedett a jelentése, és sokan a szociális/generalizált fóbia jegyeit tekintik introvertáltságnak. Ez nem új dolog, minden toxikus meg mindenki nárcisztikus lett, mert szép új szavak.
De újra, introvertált is lehet magabiztos, határozott, talpig sminkelt, szexi ruhás. Semmi köze a két dolognak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!