Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok introveltált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok introveltált barátnőt?

Figyelt kérdés
Hol talàlok olyan introveltált lányt aki el fogad olyannak a milyen vagyok és tényleg jó érzi magát velem már nagyon kéne egy barátnö akivel ha szabadidöm van együt játszunk beszélgettünk együt érjük el az álmainkat? Ha lenne egy ilyen barátnőm bármit meg tennék érte sohasem hagynám el de sajnos attól félek hogy soha sem fogok ilyen lányt találni😭

aug. 13. 00:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
91%

Uristen uccso, imadlak 🤣♥️ en is ilyen vagyok

25N

aug. 13. 11:51
 22/38 anonim ***** válasza:
8%
Az nem intro aki sokat beszel..
aug. 13. 12:19
 23/38 anonim ***** válasza:
89%
De, az intro beszelget sokat, csak nem egyszerre 20 emberrel, habem kettovel…
aug. 13. 12:37
 24/38 anonim ***** válasza:
15%
23. Az extro meg mindig! A te sajat szabalyaidat ne nevezd mar intronak.. ha neked heti 2 alkalom eleg ahhoz hogy beszelgess de tobbnyire a csendet szereted es a gondolataid kozt egymagadban elleni akkor intro vagy. Mint ha en pl onzo lennek es martirkodo akkor azt mondanam narcisztikus vagyok mikozben csak egy egy helyzetben viselkedem igy ezert ez nem igaz!
aug. 13. 12:56
 25/38 anonim ***** válasza:
85%

Semmi köze a beszédmennnyiségnek az introvertáltsághoz.

Annyit jelent, hogy ha introvertáltként extrovertált barátnőmmel elmegyünk koncertre, amin szétüvöltjük és szétugráljuk magunkat, akkor nekem utána haza kell mennem, és kell pár nap/hét, mire feltöltődöm. Ő meg rögtön utána menne másik buliba, mert őt feltöltötte az esemény, míg engem lefárasztott.

Ennyit jelent csak. Nem jelenti azt, hogy szocfóbiás vagy, csendes, beszari, otthonülős, félénk.

Azt jelzi, hogy a social batterydet le vagy feltölti valami.

aug. 13. 13:02
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
25 . Pl en is ilyen vagyok ferfiban.. elmegyek ki bulizom magam es utana nem vagyok egy ideig a nagyobb tomegre mert fusztral.
aug. 13. 13:08
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
Mar a szanaszejjel sminkelt, ego kiralyno, arogans , lekezelo no is introvertaltnak mondja magat mert a trendy kedvenc celeb zenésze is ezt mondja magáról.
aug. 13. 13:15
 28/38 anonim ***** válasza:
87%

#25: "Semmi köze a beszédmennnyiségnek az introvertáltsághoz. [...] Nem jelenti azt, hogy szocfóbiás vagy, csendes, beszari, otthonülős, félénk."

Egyetértek, jól megfogalmaztad. Szerintem sem ezek az introvertált stílusjegyei. Én is ilyen vagyok. Introvertáltnak tartom magam, miközben határozott, talpraesett, karakán vagyok. Viszont még is teljesen máshogy működöm, mint egy extrovertált.

aug. 13. 13:20
 29/38 anonim ***** válasza:
84%

"Mar a szanaszejjel sminkelt, ego kiralyno, arogans , lekezelo no is introvertaltnak mondja magat mert a trendy kedvenc celeb zenésze is ezt mondja magáról."

Öreg vagyok ahhoz, hogy ismerjek celebzenészeket, de rosszul tudod, mit jelent az introvertált. A covid alatt elmémesedett a jelentése, és sokan a szociális/generalizált fóbia jegyeit tekintik introvertáltságnak. Ez nem új dolog, minden toxikus meg mindenki nárcisztikus lett, mert szép új szavak.

De újra, introvertált is lehet magabiztos, határozott, talpig sminkelt, szexi ruhás. Semmi köze a két dolognak egymáshoz.

aug. 13. 13:25
 30/38 anonim ***** válasza:
12%
28. Te sem vagy intro megnyugtatlak.. tudom most trendy annak gondolnia magat mindenkinek!
aug. 13. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!