Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok introveltált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok introveltált barátnőt?

Figyelt kérdés
Hol talàlok olyan introveltált lányt aki el fogad olyannak a milyen vagyok és tényleg jó érzi magát velem már nagyon kéne egy barátnö akivel ha szabadidöm van együt játszunk beszélgettünk együt érjük el az álmainkat? Ha lenne egy ilyen barátnőm bármit meg tennék érte sohasem hagynám el de sajnos attól félek hogy soha sem fogok ilyen lányt találni😭

aug. 13. 00:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
18%
Intrók mindig otthon vannak. Legyél kifli futár vagy hasonló.
aug. 13. 07:55
 12/38 anonim ***** válasza:
37%

11. Amúgy.. 🤣🤣

De egyébként edzeni is járunk!

aug. 13. 08:00
 13/38 anonim ***** válasza:
0%

Többnyire a saját otthonukban, tehát sehol nem fogsz találkozni velük, kivéve, ha regisztrálnak társkeresőre vagy aktívak valamilyen fb-csoportban például.

Jelentős részük kinézetét tekintve sem az a kategória, akire felkapod a fejed. Nem arról van szó, hogy rondák, csupán arról, hogy nem feltűnő jelenségek, nincsenek úgy "kikerázva".

aug. 13. 08:01
 14/38 anonim ***** válasza:
61%

13. Köszi, most szomorú lettem. :)

Nem lehet mindenki ribizli, tudod:)

aug. 13. 08:06
 15/38 anonim ***** válasza:
65%
#14: Dehogy... Én is ilyen típusú nő vagyok, csak leírtam, hogy mi jellemző ránk _általánosságban_. Nem baj egyik sem, legalábbis szerintem, de azt hiszem, azt elismerhetjük, hogy így nehezebb minket megtalálni, észrevenni. Nem is mozdulunk ki annyit, nem is vagyunk annyira látványosak - törvényszerű, hogy kevésbé vagy kevesebben figyelnek fel ránk.
aug. 13. 08:16
 16/38 anonim ***** válasza:
83%
15. Internet azért könnyebb. Főleg hogy én játszom is, az ember azonnal célpont lesz. :)
aug. 13. 08:29
 17/38 anonim ***** válasza:
60%
Mennyi szart összeszedtetek az introvertáltakról. Az, hogy te intro vagy és nem sminkelsz vagy beszari vagy, nem jelenti azt, hogy minden más intro is olyan.
aug. 13. 11:23
 18/38 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen helyesírással mit szeretnél? Nálam ezzel már azonnal kiestél.
aug. 13. 11:29
 19/38 anonim ***** válasza:
6%
Várják a nagypofájú herceget aki éjjel nappal szórakoztatja őket…
aug. 13. 11:32
 20/38 anonim ***** válasza:
93%
19, nagypofájú introvertált vagyok. Semmi köze a hangerőnek az introvertáltsághoz.
aug. 13. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!