NEM ONLINE hol lehet barátkozni introveltált emberekkel?
Évek óta nincsenek barátaim és ezen szeretnék változtatni. Egyetemre járok, de ott se sikerül barátkoznom. Olyan programokra gondoltam hogy elmegyek ami engem is érdekel és ott barátkozni, de sajnos nincs könyvklubb, olavsókör, kreatív kézműves hobbi szakkör, festőtanfolyam se semmi ilyen az egész városban (Pécs) és suliban ami engem érdekelne. Sport nem játszik. A város szar és váltanom kéne olyan helyre ahol sokkal több a lehetőség?
Lassan megbolondulok így egyedül..
Introvertált vagyok, könyvtárba járok, festeni szoktam, sportolni.
Egyedül. Introvertált vagyok, és nem szeretek másokkal beszélgetni, ismerkedni. Bőven elég az az 1 max 2 ember, akivel el tudok lenni. Miért kéne több?
Kérdező, neked extrovertált emberekkel kéne barátkoznod. Azok szeretnek haverkodni és folyton folyvást új emberekkel ismerkedni.
Nekem igazából mindegy lenne tényleg, csak legyen meg az az összhang vagy közös pont ami érdekel minket. Én szeretnék barátkozni mert jelenleg senki sincs a pszichológusomon kívül akivel megbeszélem a mindennapjaimat (családdal nem szeretek erről)
Online nem szeretek, mert egy idő után elfogy a téma, abbamaradnak az üzik és meghal a dolog. Ezzel is nagyon sokat próbálkoztam már, volt belőle egy tartós dolog is de az is eltűnt. Szóval mindenképp személyes ismeretséget szeretnék.
Akkor kiegészítem a kérdést: NEM ONLINE hol lehet barátkozni introveltált/extrovertált emberekkel?
Már mindenféle tanácsot kaptam, főleg ezekről a programokról amik engem érdekelnek hogy járjak el.. Mert most konkrétan csak boltba járok el. Bulik, koncertek, kocsmák nem érdekelnek és nem ismerkedni akarok, csak barátkozni. De egyszerűen nincs ebben a nyamvadt városban semmi olyan porgram amiket leírtam hogy érdekelne. :(
Jó, akkor lehet hogy mégse vagyok introveltált... Mert én szeretném ha írnának nekem, elhívnának ide oda átmehetnék valakihez beszélgetni. Akkor én egy elég elfuserálg extrovertált vagyok? Lehet, nem tudom.
Kérlek adjatok ötleteket hogy hogyan és hol tudok barátokat szerezni akik kicsit bátortalanabbak.
Nagyon ritka a teljesen introvertált, vagy kizárólag extrovertált ember, a legtöbben általában egy középsíkon, talán kicsit egyik-másik irányba jobban hajlóak.
Kérdező, te egy átlagos ember vagy, max kissé extrovertáltabb.
#6 Az már nem az introvertált, inkább az antiszociális felé közelít. Az introvertáltak is leggyakrabban szeretnek barátkozni, de kevesebb barátjuk van, nincsenek állandóan körülvéve emberekkel, egyedül is jól elvannak. Attól még sokuk szeret barátokkal lenni, akár bulizni is, esetleg nem olyan gyakorisággal. Meg ugye az introvertáltság mértékétől is függ. Egyébként #8 jól írja, a legtöbb ember inkább ambivertált.
Kérdező, ez lehet hülye tanács lesz, de könyvesbolt? A legjobb barátomat úgy ismertem meg, hogy ajánlott egy könyvet, mert látta, melyikeket nézem. De próbálkozhatsz kávézóban is esetleg, bár az talán “ismerkedősebb”, kevésbé “barátkozós” hely, de azért mégsem olyan, mint egy kocsma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!