Introveltált társaim,újra jönnek a csapatépítők,ki milyen ürügyet fog mondani,miért nem megy el?
Én is elmegyek azért. Pont amiatt, mert amúgy sem sokat kontaktolok a többiekkel, akkor legalább itt így ennyi belefér.
Amúgy nekem az működik, hogy ne a tömegjelenetekben legyek, hanem egy egy másik emberrel.
Bár most még nem dolgozom,de az első oltáson túl vagyok,ezt szinte lehetetlen eltitkolni és nem is akarom.
Szóval ez nem játszik,mondjuk valamennyire lehet a vírusra fogni.
Én megmondtam nekik, hogy azért nem megyek mert nem szeretem a tömeget és azt ha ölelgetnek.
Idővel hozzászoktak és felajánlották, hogy tartják a távolságot ha időnként velük tartok.
Ez még a vírus előtt volt, már több mint egy éve sehova sem megyünk.
Jajj de örülök ennek a kérdésnek, akkor nem csak én vagyok ezzel így introvertálként!:)
Őszintén, ha egy-két órás foglalkozásról lenne szó én belemennék, de amiket nálunk terveznek napos vagy több napos programok, amit nem is értek, mert mi van ha valaki a hétvégéjét nem azokkal szeretné tölteni akikkel amúgy is olyan sok időt tölt együtt hétközben?
Tudomásom szerint az én jelenlegi munkahelyemen ilyesmi nem nagyon szokott lenni.
Ha mégis lenne, biztosan kihúznám magamat belőle valahogy, mert nincs az az Isten, hogy még a szabadidőmet is velük töltsem. Sok köztük a kedves, szimpatikus ember, de akkor se.
Indok bármi lehet, családi program, megfáztam, a hörcsögöm fázott meg stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!