Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy baratkozzunkegy introvelt...

Hogy baratkozzunkegy introveltalt emberrel?

Figyelt kérdés

par napja megismertem egy lanyt, nagyon szimpatikus es orulnek ha joban lennenk, volt hogy odamentem hozza meg azokhoz akikkel volt, mikor tarsasagban voltunk egesz jol feloldodott,akkor is nagyon csendes volt, de volt hogy hozzaszolt a temakhoz. viszont ha kettesben maradtunk vegig csend volt, engem a csend maga nem zavart sose, csak felek hogy en neki nem vagyok szimpatikus es ezert volt csendes.

olvastam sok introveltaltakrol szolo cikket es azt irja sokszor felre lehet oket erteni ezen a teren, de nem tudom hogy most hogy kene beszelgetni vele, irjak neki valamit, vagy inkabb hagyjam. nem szivesen hagynam az egeszet mert egyebkent meg neha tok jokat beszelgettunk meg nevettunk. csak meg nagyon friss az egesz es nagyon bizonytalan vagyok.

(en is lany vagyok)

#introveltalt
2019. aug. 31. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Intróként mondom, hogy szerintem írhatsz neki :)de nyilván olyaamivel, ami érdekelheti.. Magától ő kevésbé fog, amúgy se vagyunk túl kezdeményezőek és mi jobban tartunk az elutasításoktól.
2019. aug. 31. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha barátkozni szeretnél vele, mindenképpen neked kell kezdeményezned, mert az introvertáltak nagyon ritkán kezdeményeznek. Próbálj meg beszélgetni vele, elhívni valahova (lehet, hogy chaten közvetlenebb, mint élőben, vagy épp fordítva). Először valszeg félénk lesz, de ha jól érzi magát veled, előbb-utóbb feloldódik valamennyire.

Ha meg nem vagy biztos abban, hogy szimpatikus vagy-e neki, a legegyszerűbb módszer, hogy rákérdezel. Nem hinném, hogy le fogja harapni a fejedet, ha emberként kezeled.

2019. aug. 31. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
El ne hívd sehova. Azt csak idővel
2019. aug. 31. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!