Minden introveltált személyiség típus szorong?
Introveltalt vagyok és nagyon szorongó.
Van egy kis szociális fobiám ez végett.
Szerintem igen,mivel az introvertáltságot betegségként kezelik.
Kicsit olyan,mint amikor a múlt században a homoszexuálisokat gyógyítani próbálták.
5-ös
Ezt a hülyeséget magadtól találtad ki? Az emberiség 30%-a jelenleg is táppénzen van vele, vagy mi?
Elég vékony a határ introvertáltság és szociális fóbia között.
Hogy mi számít betegségnek,azt majd az éppen aktuális kor dönti el.
Ma mindenkit ebbe a rohanó,kapkodó világba akarnak beleintegrálni,a modernkori rabszolgatartásba,így aki introvertált,vagy szociális fóbiás az nem illik a képbe,tehát "beteg".
Szedjen,gyógyszereket,járjon társaságba,holott a háta közepére sem kívánja,hogy extrovertált legyen.
"Ezt a hülyeséget magadtól találtad ki? Az emberiség 30%-a jelenleg is táppénzen van vele, vagy mi?"
Nem,viszont elég magas hányaduk alkoholista vagy szenved attól,hogy extrovertált életmódba kényszeríti őket az élet.
Szerintem nem teljesen értitek, mi az introvertált és az extrovertált közötti különbség. Annyi, hogy az introvertált egyedül töltődik fel, az extrovertált társaságban.
Ettől függetlenül egy introvertáltnak nem feltétlenül kell antiszociálisnak lenni. Vannak olyan introvertáltak, akik szociális típusok, szeretik az embereket, igaz, nem ott töltődnek fel.
Szóval igen, az introvertált és a szociális fóbiás között egyáltalán nincs egyenlőségjel. Az introvertált nem feltétlenül társasággyűlölő.
A szorongás sem ettől függ, millió egy oka lehet. Ugyanúgy szoronghat egy extrovertált meg egy introvertált is, ahogy kiegyensúlyozott is lehet, alapvetően ennek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!