Szerintetek mi a karakterek MBTI típusa a Leiner Laura: Bexi-sorozatban?
Ahogy én látom őket:
Rebeka: ESFJ (Kreatív [teriary Ne], kötelességtudó [auxiliary Si] talpraesett és kedves [domináns Fe] lány, akit idegesítenek a Márkhoz hasonló bunkó emberek. Ilyen egy egészséges ESFJ.)
Márk: ESTP (A domináns Se elég feltűnő, és ez az "azt akarom, hogy körülrajongjanak a többiek" mentalitás túlműködő Fe-re utal.) Bár az ESFP sem kizárt.
Körte: ENTP (találékony és racionális: Ne-Ti)
Aszádék: xSxP (az egyetlen dolog, amiben biztos vagyok velük kapcsolatban, hogy Márkhoz hasonlóan szeretik előadni magukat)
Geri: INTJ (érdekes, valamiért mindig az xNTJ-k kapják a "gonosz karakter" szerepét)
Lili: ISFJ (hasonlít Rebekára, csak egy fokkal félénkebb)
Ti mit gondoltok, helyesek a típusolásaim?
És ha más karaktereknek tudjátok a típusát, arra is kíváncsi vagyok.
ahogy én látom :
Beki : enfj , 100% ,hogy Fe dom viszont én eléggé Ni -nek látom , mindig kiáll a szeretteiért nekem + van benne Se , esfj nek én inkább Edinat látom az szjgbol esetleg a bexibol Lili de ő nem túl extrovertalt , könnyen beszel az érzéseiről , nem fél kockáztatni ezért is látom Se domnak , az otleteirol elég bezárkózott biztos Ni
Márk : isfp , nem látom Se domnak nagyon bizonyítani akar és ambiciózus , szerintem FiSe plusz isfp + enfj a legjobb párosok egyike plusz elég introvertalt az érzéseiről
Körte : egyetertek entp 100%
Aszadek: Puding : esfp , Pepe: isfp , Bogyó : estp
Lili : isfj, egyértelmű Si dom
Geri : intj egyetertek
bexi : isfp
Márk : estp
Körte : entp
Lili : isfj
Evelin : enfp / esfp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!