Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25/L vagyok introveltált és önbizalomhiányos.Most kezdtem egy új munkahelyen és 2 srác is érdeklödik irántam de nem tudom hogyan beszéljek velük vagy mit csináljak.Tudtok tanácsot adni?
hogy jon ide a testalkat?!
ugyanugy beszelgess veluk, mint barki mas enberrel. azert 25 eves korodra csak szoltak mar hozzad ferfiak eddig is.
Gondolom, mert a ket ecsetfeju cernajancsit osszehajtogatja, mint a papundeklit....
37F incel
Hogyan beszélj? Kedvesen, vidáman, érdeklődően. Ha szimpatikus és elhiv valahová, mondj igen. Ami érdekel vele kapcsolatban, kérdezd meg, ne csak ő szaladjon mindig utánad, néha te is keresd a társaságát, mosolyogj! Nem kell elsietni a dolgot, haladjatok úgy, ahogy neked is jó.
Ugyanakkor munkahelyen nem a legjobb párkapcsolatot keresni, mert ha nem jön össze, évekig kerülgethetitek egymást.
Beszélj úgy velük, mint bárki mással. Csak ami jön természetesen. Amíg nincs konkrét udvarlás, randimeghívás, addig én nem látnék bele többet.
Az meg hogy munkahelyen kollégával összejönni gáz, érdekes kijelentés. Az emberek jelentős hányada onnan szerzett párt. Kb a 2. vagy 3. helyen szerepel a hol ismerted meg a párodat kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!