Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy egy jól kinéző srác 18 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Azért ha valaki jól néz ki valamelyik maca úgyis rámászik 18 éves koráig, még ha nem is nagydumás vagy félénkebb.2021. szept. 13. 17:33
1/8 anonim válasza:
Miért ne lenne???
Ha valaki konszolidált és igényes, pont nem fogja érdekelni egy "maca".
2/8 anonim válasza:
Nekem van ismerősöm, aki 27 évesen is szűz volt, pedig jól nézett ki. Szerintem sok helyes, vagy átlagos férfinak (és szép, vagy átlagos nőnek) totál a béka segge alatt van az önbecsülése.
3/8 A kérdező kommentje:
2
De az önbecsülésük ellenére felszedik őket a férfiak /nők, nem? Tehát nem kell kezdeményezniük.
2021. szept. 13. 17:45
4/8 anonim válasza:
3
Hát ha nagyon jól néz ki az illető akkor nem feltétlen kell kezdeményeznie.
5/8 anonim válasza:
Randiztam ilyennel. Olyan kínosan viselkedett, hogy a személyisége elment modern fogamzásgátlónak is. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, kiölt belőlem minden vonzalmat.
6/8 anonim válasza:
ismerek ilyet, siman elkepzelheto.
7/8 anonim válasza:
3: Mért téged fel tud szedni bárki, akinek megtetszel? Ennyi elég ahhoz, hogy szexuális vonzalmat érezz iránta?
Az emberek többségének nem elég, sőt nagyon is kevés a kölcsönös vonzalom.
8/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy (anyucinak és apucinak) mennyi pénze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!