Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok introveltált barátnőt?
Az introvertált csajok is a magabiztos pasikra buknak. Sőt, ők még talán jobban, mert nekik fontosabb a biztonságérzet, mint a harcos típusú nőknek.
Szóval, ha azért kell neked introvertált nő, mert visszahúzódó, félénk, önbizalomhiányos, stb. vagy, akkor kevés eséllyel indulsz náluk is.
Még valami:
Az, hogy "sosem hagynád" el, elég gyenge jellemet mutat. Simán lehetnek olyan szituk, amikor akkor leszel férfi, ha dobod a csajt.
Bár ilyen mentalitással valszeg ő hamarabb szakítana veled.
Olyan nőt amit leírtál hosszas kereséssel találhatsz, kezdeményezz, ismerkedj. Viszont tényleg butaság olyat írni, hogy valakit soha nem hagynál el, gondolom szűz vagy és mivel telnek az évek görcsösen szeretnél végre barátnőt...
Ne tedd, inkább találd meg, eddig mi akadályoz benne és minden nap változtass rajta! Kezdetnek legyenek barátaid, önbecsülésed, önbizalmad, mert ez az élet minden területén korlátoz a boldogságban!
1. Nem ertek egyet, páromat is kockaként ismertem meg. Bár ő kevert személyiség, intro és extro mint ahogy én is. Bár ha egy nagy tomeget nézünk, introvertált vagyok.
Szóval ez nem így van, bár amit a kérdező ír, az inkabb sajnalni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!