Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Introveltátak! Ti hogy oldjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introveltátak! Ti hogy oldjátok meg összeköltözés után az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok és az introvertáltságom miatt még sosem laktam együtt senkivel. minden párommal ugy voltam együtt, hogy 1 héten csak párnapot voltam vele/nála, aztán mentem haza 2-3 napra a saját kuckomba. nagyon szeretek egyedül lenni, igy töltődöm fel. Szerencsére a munkám is olyan hogy ez kivitelezhető.

2 kapcsolat között általában több évig egyedül voltam, mert nagyon nehezen adom fel a "magányomat" .

Mostani párommal viszont nagyon nagyon szeretek lenni. 5 hónapja vagyunk egy pár. elmult 2 hónapban szinte mindennap együtt voltunk. éreztem hoyg valami nem jó, ingerült vagyok, feszült vagyok mintha sose lenne nyugtom, de mivel nagyon szeretek vele lenni, nem jöttem rá hogy azért mert szükségem lenne a pár napi egyedüllétre.

most ugy alakult tök véletlen hogy 3 napig nem találkozunk, és most a 2. napin érzem hoyg EZAZ hát ez hiányzott, uristen de jó egyedül :D rajta kivül senkivel nem bezsélgetek.

Barátaimnak nem irtam vissza messengeren, 2 napja, szüleimnek nem veszem fel a telot, annyira vágyom az egyedüllétre és h nyugtom legyen hoyg SENKIVEL még csak irásban sem beszélgetek (pátomat leszámitva. ő hiányzik)

Na de, ugy néz ki jövő hónaptól összeköltözünk. mostani albinkat felmondtuk énis meg ő is. (kettőt nyilván nem tudunk fizetni) és most itt szorongok hogy mi lesz... anyukámékhoz bármikor haza mehetek kicsit "elvonulni" gyerekszobámba van még egy ágy. de azért ez picit fura, nem? ti hogy oldjátok meg?

ja ami fontos: párom inkább extrovertáltabb tipus. eddig nagyon jól kiegészitettük egymást, nekem nagyon jót tesz, hogy ilyen, mert 5 honap alatt 4 országban is voltam és iszonyatosan jó volt. alig várom h megitn menjünk. nélküle tuti otthon gubbasztottam volna, neki meg azért jó az introverltságom, mert sokszor tul terheli magát is elkezdett "megtanulni" pihenni mellettem.

de nem tudom hogy fogom birni hogy összeköltözünk és mindennap lesz velem valaki, mellettem valaki.

ti hogy birjátok vagy oldjátok meg?

2020. febr. 4. 12:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Engem nem háborgat a párom, nem liheg a nyakamban. Egy légtérben vagyunk, de a magunk dolgába mélyedve órákat, akár fél napot is el tudunk lenni némán. Aztán ha vége a me-timenak, csinálunk együtt is valamit.

Nem volt divat soha nálunk ez az alkalmazkodni képtelen remetemódi. Úgy gondolom, akármilyen introvertált is az ember, nem zárja ki, hogy kulturált maradjon és ne meneküljön jóformán a párjától.

2020. febr. 4. 12:25
 2/21 A kérdező kommentje:

az én párom nem ilyen. sokszor csendkirályozunk, mert be nem áll a szája :D ő nem tud csak uyg mellette elleni órákat félnapokat. mindig van mondanivalója.

sokszor mondom neki hogy most kicsit nyugi kell, csönd, legyünk csak csendben. és ilyen 2 perc mulva látom hogy mondana valamit, még se mondja... aztán ez igy megy percekig, aztán lemosolyodom és mondom neki hogy "mondjad na" ....

2020. febr. 4. 12:29
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
Nezd ha ugyis extrovertalt gondolom vannak baratai akikkel szeret logni. Menjen talalkozni a haverjaival te meg tarts nyuginapot. Nekem parom tegnap stresszes volt, ugyan mi nem elunk egyutt, de az volta kovetkezmenye h egeszen fekvesiga sajat dolgaival volt elfoglalva. Ami nem gond ha szol h kell neki ez az este ahelyett h en meg varom h mikor er mar ram
2020. febr. 4. 12:33
 4/21 anonim ***** válasza:
89%

Az előző párom tiszteletben tartotta a magánszférámat. Sokszor voltunk egy légtérben, de én benyomtam a fülest, elvoltam a saját dolgaimmal, olvastam, írtam, stb., és ilyenkor csak akkor szólt hozzám, ha égett a ház. Kommunikáció kérdése az egész, megtanulta tiszteletben tartani, hogy nekem erre szükségem van, és mindkettőnknek jobb, ha nem vagyok pattanásig feszülve az egyedüllét hiánya miatt. Ő is extrovertált volt.

A mostani párom szintén introvertált, vele még nem költöztünk össze, de most is van, hogy leülünk egymás mellé, és olvasunk/írunk/foglalkozunk a saját dolgunkkal.

Együtt élni nem azt jelenti, hogy egésznap a másik fenekében lógunk, és ezzel megszűnik a privátszféra.

2020. febr. 4. 12:43
 5/21 anonim ***** válasza:
65%
kuldd el kocsmazni meg csajozni, addig is nyugtod lesz:)
2020. febr. 4. 12:48
 6/21 A kérdező kommentje:
amikro olyan válaszok jönnek mint az utolsó, mindig megfogalmazódik bennem a kérdés, hoyg az ilyen emberek azt hiszik hogy viccesek, vagy annyira sivár az életünk, hogy ide járnak fel trollkodni. szerintem inkább te menj el csajozni és kocsmázni :)
2020. febr. 4. 12:59
 7/21 anonim ***** válasza:
83%
én szeretek egyedül lenni, párom nem. de megmondtam, hogy nekem kell énidő, amikor magam vagyok: olvasok, filmezek, kimegyek futni stb. beszéld meg vele és kész
2020. febr. 4. 13:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én extrovertált vagyok, a párom introvertált. Eddig váltott műszakban dolgoztam. Ez miatt volt heti 2 estéje egyedül, jól is esett neki. Elég gyakran járok a szüleimhez, ő is viszonylag sokszor és mindketten ottalvósban. Szóval kb 2 hetente megkapjuk a 2 napos nyuginkat. Mi igényeljük is,nem akarunk egymás nyakán lógni minden nap.

Szerintem ilyenkor nyugodtan menj a szüleidhez és pihend ki magad. Ha a párod sem az a 0-24 egymás nyakán lógós,akkor meg fogja érteni.

Különben csak hozzátenném, hogy a január a válás hónapja, ügyvédek szerint az ünnepek miatt. Olyankor 2 hétig nonstop együtt vagy a pároddal munka nélkül,rokonlátogatás stb. Ez általában nem tesz jót a kapcsolatnak, mert így senkinek nem jut énidő.

2020. febr. 4. 13:11
 9/21 A kérdező kommentje:

"beszéld meg vele és kész" természetesen megbeszéltem már vele, az első perctől fogva tudja, de személyiségéből adódóan és amiért ő extrovertál állandoan pörög bezsél mikor haza ér melóbol akkor még csináljuk eeeeeeezt cisnáljuk aaaazt.

mondom neki hogy figyelj kicsi most kell egy kis csönd nyugi, és látom hogy nagyon nehez birja ki szegényke, mindig van közlendője.

2020. febr. 4. 13:19
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
A párom szintén szeret egyedül lenni, van hogy csak ücsörgünk a nappaliban és órákig a magunk dolgával törődünk. Ha sok az interakció egy napra és úgy érzem elvonulnék akkor beülök egy kád vízbe akár órákra is és ott soha nem zavar. Alapvetően szerintem az a szerencsés ha két hasonló beállítottságú ember él együtt de pl a szüleimnél is anya extrovertált apa pedig introvertált, mégis 30 éve élnek együtt úgy, hogy valahogy megoldották, hogy mindenkinek jó legyen.
2020. febr. 4. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!