Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Introveltátak! Ti hogy oldjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introveltátak! Ti hogy oldjátok meg összeköltözés után az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok és az introvertáltságom miatt még sosem laktam együtt senkivel. minden párommal ugy voltam együtt, hogy 1 héten csak párnapot voltam vele/nála, aztán mentem haza 2-3 napra a saját kuckomba. nagyon szeretek egyedül lenni, igy töltődöm fel. Szerencsére a munkám is olyan hogy ez kivitelezhető.

2 kapcsolat között általában több évig egyedül voltam, mert nagyon nehezen adom fel a "magányomat" .

Mostani párommal viszont nagyon nagyon szeretek lenni. 5 hónapja vagyunk egy pár. elmult 2 hónapban szinte mindennap együtt voltunk. éreztem hoyg valami nem jó, ingerült vagyok, feszült vagyok mintha sose lenne nyugtom, de mivel nagyon szeretek vele lenni, nem jöttem rá hogy azért mert szükségem lenne a pár napi egyedüllétre.

most ugy alakult tök véletlen hogy 3 napig nem találkozunk, és most a 2. napin érzem hoyg EZAZ hát ez hiányzott, uristen de jó egyedül :D rajta kivül senkivel nem bezsélgetek.

Barátaimnak nem irtam vissza messengeren, 2 napja, szüleimnek nem veszem fel a telot, annyira vágyom az egyedüllétre és h nyugtom legyen hoyg SENKIVEL még csak irásban sem beszélgetek (pátomat leszámitva. ő hiányzik)

Na de, ugy néz ki jövő hónaptól összeköltözünk. mostani albinkat felmondtuk énis meg ő is. (kettőt nyilván nem tudunk fizetni) és most itt szorongok hogy mi lesz... anyukámékhoz bármikor haza mehetek kicsit "elvonulni" gyerekszobámba van még egy ágy. de azért ez picit fura, nem? ti hogy oldjátok meg?

ja ami fontos: párom inkább extrovertáltabb tipus. eddig nagyon jól kiegészitettük egymást, nekem nagyon jót tesz, hogy ilyen, mert 5 honap alatt 4 országban is voltam és iszonyatosan jó volt. alig várom h megitn menjünk. nélküle tuti otthon gubbasztottam volna, neki meg azért jó az introverltságom, mert sokszor tul terheli magát is elkezdett "megtanulni" pihenni mellettem.

de nem tudom hogy fogom birni hogy összeköltözünk és mindennap lesz velem valaki, mellettem valaki.

ti hogy birjátok vagy oldjátok meg?

2020. febr. 4. 12:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehet, legfeljebb pár órát, ha más a napirendetek.

Ha ő éljárkálósabb, akkor lehet egy két-szabad estéd, de olyan, hogy napokig tudnál csendben, nyugton töltődni nem lesz. Ezt be kell áldoznod a kapcsolatodért.

2020. febr. 4. 13:38
 12/21 A kérdező kommentje:

"Alapvetően szerintem az a szerencsés ha két hasonló beállítottságú ember él együtt"

egyszer voltam egyintrovertált fiuval... pfuu never again. nagyon nem egészitettük ki egymást, teljesen rossz hatással voltunk a másikra.

egyrészt voltak olyan hetek honapok hoyg a melon kivül SEHOVA nem mentünk, csendben telefonoztunk otthon, xbox, film stb. nem jártunk el randizni, nem utaztunk, mindketten állandoan a "nyugit akartauk". aztán volt olyan egyikönk pont aktivabb lett volna társaságra vágyott akkor a másik nem, teljesen befásultunk... szerintem ezért lett vége a kacsolatnak. unatkoztunk.

2020. febr. 4. 13:42
 13/21 A kérdező kommentje:

"Ezt be kell áldoznod a kapcsolatodért."

régen ettől a mondattól összerándult volna a gyomrom, most meg elmosolyodtam, hogy remélem sikerülni fog és dolgozom majd rajta :)

2020. febr. 4. 13:45
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Az van hgy extrvertaltkent marha nehez ezt megerteni. Tudom, nekem is csak azutan sikerult h az introvertalt csajom elhagyott. Amugy sztem tooling kerdese az egesz. Kell egy kozos google calendar, ahova elore betervezitek a kozos programokt meg az en-idodet.
2020. febr. 4. 15:07
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

12-re: Mondjuk az introvertált nagyon nem azt jelenti, hogy otthon gubbaszt(anak). Mi mindketten introvertáltak vagyunk a férjemmel, ezzel együtt sokat eljárunk itthonról: Kiállításra, galériába, moziba, színházba, étterembe, bárba, külföldi városlátogatásra. Csak a lényeg az, hogy kettesben, nem pedig udvartartással.

(N/25)

2020. febr. 4. 15:27
 16/21 A kérdező kommentje:

"Mondjuk az introvertált nagyon nem azt jelenti, hogy otthon gubbaszt(anak)."

hát engem introvertáltként eléggo tudnak mások, idegenek is zavarni.

2020. febr. 4. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

Lehet extrovertált, menj át egy másik szobába pár óráig csinálj valamit, és nem lesz mindig a nyakadon, vagy sportolj sétálj főzz.

Párom is Introvertált, együtt tvzünk, nem érzem azt hogy kellene egyedüllét mert vele eltudom érni.

2020. febr. 4. 16:27
 18/21 anonim ***** válasza:
12%
Az introvertáltság önmagában nem jelethet bezártságot, de azt a látszatot kelti, ha sehova nem mész, hogy nagyon antiszociális alkat vagy, ami nem fontos, hogy az emberek mit hisznek, a lényeg az, hogy miután összeköltöztél valakivel és nagyon nem találjátok egymást, és még gyrek sincs a képben, akkor dolgoznotok kell rajta, hogy történjen valami izgalmas közöttetek, sajnos nem mindenki tudja kimutatni az érzelmeit, nem mindenki tudja megosztani a problémáit, és ne mindenkinek lehet kimutatni az érzelmeinket, gondolatainkat, a lényeg, hogy a végeredmény az legyen, hogy az egyedüllétnek valami pozitív végkicsengése van, kicsit egy pár percre hagysz magadnak teret, ahhoz, hogy feltötődj és nem a sülvefőve mint a pekingi kacsa, teljesen beérlelt pácban, aztán a kapcsolat egyből az asztalon, de ezt magyarosabban úgy fogalmaznám meg, hogy tudnotok kell egymásról kinek mennyi igénye van egy napból arra, hogy érintkezzetek és mennyi a saját és belső életetekre, vagy a többiekkel, a családtagokkal, a közös barátaitokkal és így tovább
2020. febr. 4. 23:37
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

Az introvertáltság nem arról szól hogy nincs semmi izgalmas mert "nem megyünk ki" nem egyenlő az antiszociálissal, fogalom zavarral szenvedsz.

Igen is van olyan Introvertált aki szeret ki menni, utazni felfedezni, emberekkel lenni.

És itt kezdődik!!!!

Egy Introvertált nem attól töltődik fel hogy minél több mindent csinál és emberekkel van, hanem kell egy elvonulási idő, hogy feltöltödjünk, én pl zenét hallgatni szeretek, tvzni. De ettől nem vagyok antiszociális.

2020. febr. 5. 10:56
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
Párod fárasztó ember lehet nagyon, ha be nem áll a szája.
2020. febr. 5. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!