Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szokták a nők megkeresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokták a nők megkeresni az új párjuk exét kikérdezni, hogy milyen férfi a párjuk?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallani (sőt velem is előfordult), hogy összejön egy férfi meg egy nő, majd a nő megkeresi a férfi egyik exét, hogy kifaggasa milyen a párja a párkapcsolatban, miért mentek szét, stb? Miért csinálják ezt? Nem gáz ez?
aug. 12. 15:55
 71/91 anonim ***** válasza:

Semmi ilyet mem írtam még csak nem is gondoltam

Te náciztál le engem

Femi vagy mi ez a baromság? Csaladanya vagyok 1 édes és 2 mostoha gyerekem van

A kepzelgesedrol meg a kisebbségi komplexusodrol nem én tehetek ne haragudj

Ezt az incelséget meg felejtsd el ez a forrása minden bajodnak

Szedd össze magad ne merülj el ebben a marhasagban

aug. 13. 19:27
 72/91 A kérdező kommentje:

Femináciztam, nem náciztam. Idézz már pontosan tőlem Miniegér, mert ez hogy kiragadsz a mondandómból szavakat és arra reagálsz tök mást, ez totál hiteltelenné tesz téged, főleg hogy visszaolvasható minden is. Ráadásul ezzel a viselkedéssel, a félremagyarázással, meg hogy letagadod amiket írsz, csak skizofrénnek állítod be magad. Miért jó az neked? Mi előnyöd származik abból?

Amúgy tudod mi a különbség a náci és a femináci között?

aug. 13. 19:37
 73/91 anonim ***** válasza:

#71 Megkérdezem tőled is, hátha te legalább írsz valami hülyeséget erre:

Ha annyira szocihópata nőket verő és nőket erőszakoló bántalmazó férfi társadalmat élünk, akkor én miért nem csinálok ilyeneket? Vagy miért nem látok ilyeneket a környezetemben?

Nem. Nem élek sem újgazdag, sem arisztokrata negyedben és az említett körökben mozgok. Szóval nem ez az oka.

aug. 13. 19:50
 74/91 anonim ***** válasza:

70, nem sok közöd van emberi lényekhez ugye?

Én velük dolgozom, egészen pontosan gyermekekkel. Kapásból 6 olyan családról tudok, ahol a nőt fizikailag is bántalmazzák jelenleg is, pedig átlag családokkal dolgozom. Az összes idióta, hogy nem lép ki, de ettől még verik őket. Ezek tények.

aug. 13. 21:24
 75/91 anonim ***** válasza:
Az internet csodája: Itt mindenki lehet akárki és akármi. :) Legalábbis a virtuális világban. Én meg tanfolyamoktató vagyok.
aug. 13. 21:31
 76/91 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles elhinni, de nekem valós tapasztalataim vannak, nagy merítésből, nem csak gondolok valamit a 20 ember alapján, akinek az életébe látok.
aug. 13. 21:37
 77/91 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. Most hogy a titulusokat tiszzáztuk, lennél szives a kérdésre is válaszolni? Amit a #73-ban kérdeztem. Vagy már akkora magaslatokba vagy, hogy úgy vagy vele, hogy neked nem kell?
aug. 13. 22:47
 78/91 anonim ***** válasza:

Korábban nem engem kérdeztél, de gomdolom erre gondolsz:

"Ha annyira szocihópata nőket verő és nőket erőszakoló bántalmazó férfi társadalmat élünk, akkor én miért nem csinálok ilyeneket? Vagy miért nem látok ilyeneket a környezetemben?"

Visszakérdezek egy hasonló ökörséget.

Ha a társadalom igen nagy része állatkínzó, vagy legalábbis középkori elveket vall az állattartásról, hogy lehet, hogy nekem 3 ivartalanított állatok van, csippel, oltásokkal, akik nem "önsétáltatók"?

Sőt a környezetemben is ez a jellemző.

Most mondok valami izgit, az, hogy a mikrokörnyezetedben mit látsz, nem fedi a teljes társadalmat. Emellett szerintem senki nem írta rajtad kívül, hogy a teljes férfi társadalom nőverő és erőszakoló. Ennek ellenére jelen van és, ha bajba jutsz, te leszel a hibás. Ezt minden nő hamar megtanulja.

Lehet, hogy a férfiaknak csak mondjuk 5 százaléka ilyen (nem olvastam errőlstatisztikát). Te kockáztatnád, hogy kifogj egyet?

A nők kiskoruktól tanulják, mennyire veszélyes egyedül megmozdulni. Ne fuss este, ne keverj a városba, ne menj egyedül bulizni és vigyázz az italodra, figyelj minden jelre, mert a másik erősebb és elég egyszer hibázni.

A nők többségét zaklatják élete során (nekem szerencsére gyorsan "lezàrult" de szintén volt hozzá szerencsém).

Szóval, nem minden férfi zaklató, fizikai bántalmazó, vagy erőszakoló, de vannak, bőven elegen, hogy találkozzunk velük, vagy a közvetlen környezetünkben tapasztaljuk. A nők egymásközt nyíltabban beszélnek erről, de még így is a többség rejtve marad. És elég egyetlen egyszer belefutni egybe, hogy egy életre traumatizáljon, rosszabb esetben fizikailag nyomot hagyjon, vagy véget vessen a táncnak.

Neked két okból nincs ilyen tapasztalatod. Az egyik a szerencse, jó közegben mozogsz, a másik, hogy a bántalmazó kapcsolatokkal se a bántalmazó, se a bántalmazott nem fog dicsekedni egy bizonyos értelmi szint fölött. Nőkkel nem fogsz olyan kapcsolatba kerülni, hogy elárulják, a férfi meg tudja, hogy megvetnék érte. Tehát, ha van is a közeledben minimális az esélye, hogy megtudod, mielőtt vér folyik.

aug. 13. 23:25
 79/91 anonim ***** válasza:

Na ezért is vagy irritáló mert belemagyarázással próbálod védeni az álláspontod. Először nem tőled kérdeztem, de másodjára igen. Írtam is, hogy "Tőled is megkérdezem".

És tényleg ökörséget kérdeztél, csak nem hasonlót, mert én a környezetemben tényleg nem látok ilyet, pedig mint már említettem, nem arisztokrata gazdag negyedben élek. Igaz nem is gettóban, hanem teljesen átlagos környéken és közegben. De ott sincs ilyen. És még az sem igaz, hogy nem mozdulok ki a közegemből és zárt világban élek. De nem látom ezeket a pszichopatákat. A környezetemben meg csak rájuk látnék már, főleg a hozzám közeliekre, hogy mit művelnek az asszonnyal. Miért nem mindjárt én is nőverő vagyok, csak nem vallom be? Na ebbe mindjárt belemagyarázod, hogy "Most vallottad be" vagy hogy "Most szóltad el magad".

Elmondom mi van: Itt a gyakorin elég gyakori az, hogy akivel vitatkozik az ember, az hirtelen az adott területnek lesz a szakembere. Pl. ha a háború okáról beszélnek, akkor hirtelen az egyik mindig háborús szakértő lesz, ha a jogokról vitatkoznak, akkor hirtelen valaki ügyvéd lesz, sőt bíró, ha a politikán vitatkoznak, akkor valaki hirtelen politológus lesz, ha a focin vitatkoznak, akkor valaki hirtelen futballszakértő lesz, jelen esetben meg valaki hirtelen család segítős lesz.

Én pl. nem vallom magam a férfihang szerkesztőjének, mert egy részt nem vagyok az, másrészt meg van arról is a véleményem.

aug. 14. 18:57
 80/91 anonim ***** válasza:

79, senki nem mondta, hogy családsegítős vagyok. Történetesen óvónő.

Az, hogy mit látsz, mit mutat a környezeted nem feltétlen mérvadó, főleg nem országos szinten.

A 71-et pedig nem én írtam, így engem nem kérdeztél. A vitakultúrád csapnivaló ez : "Miért nem mindjárt én is nőverő vagyok, csak nem vallom be? Na ebbe mindjárt belemagyarázod, hogy "Most vallottad be" vagy hogy "Most szóltad el magad" ez pedig nem az én stílusom, ahogy látom, inkább a tied.

aug. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!