Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szokták a nők megkeresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokták a nők megkeresni az új párjuk exét kikérdezni, hogy milyen férfi a párjuk?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallani (sőt velem is előfordult), hogy összejön egy férfi meg egy nő, majd a nő megkeresi a férfi egyik exét, hogy kifaggasa milyen a párja a párkapcsolatban, miért mentek szét, stb? Miért csinálják ezt? Nem gáz ez?
aug. 12. 15:55
 21/91 anonim ***** válasza:
12%

Most már komolyan abba lehet ám hagyni ezt a "bántalmazó férfizést".

Olyan társadalomban élünk, ahol mindenért a férfi hibás, a nő csak úgy viselkedik, ahogy a férfi bánik vele, a férfiaknál meg falkaösztönből egymás közt is kirekesztendő már az is, akit a nője megcsalt vagy elhagyott. Egy ilyen világban nincs női bántalmazás, mert mindenki tudja, hogy még egy pofonért is legalább 5 white knight hagyná helyben a pofoszkodót, de még a verbálisan bántalmazót is.

Ilyen világban a "bántalmazó férfi" egy tudatos és őszintétlen femcel önigazolás, hogy elfedje a fent említetteket, hogy működjön ez az alárendelt férfiak rendszer.

aug. 12. 20:47
 22/91 A kérdező kommentje:

#20 Csakúgy mint én a föld körül keringő csillagok neveit.

Jó hát ha a haverja az exe, úgy van ilyen valóban a férfiaknál is, hogy kifaggatja. De olyan, hogy vadidegenül, olyan nincs. Abból bunyó lenne.

aug. 12. 20:56
 23/91 anonim ***** válasza:
12%
Na az ilyen #18-asok miatt lesz majd az is magányba taszítani való nőgyűlölő incel gyökér, aki azért fogja dobni a nőjét, mert kiderült hogy leinformálta az exét.
aug. 12. 21:12
 24/91 anonim ***** válasza:
#22 Hogyne lenne ilyen, ugyanmár.Nagyon bugyutaságokat írsz.Ha egy városban laknak, facebookon ismerősök, már megy is a dolog.
aug. 12. 21:26
 25/91 anonim ***** válasza:

22# Ilyen sem létezik. Önigazoló femcel gyűlöletkeltés ez is.

Ezek az egyre irreálisabb bántalmazó férfizések már súrolják a közösség elleni izgatás határát. (Jelen esetben a férfi közösséget)

aug. 12. 21:36
 26/91 anonim ***** válasza:
92%

"Nem közel keleten kellene talán lakni."

Talán Magyarországon nem kéne a férfiaknak úgy viselkedniük, mint az állatoknak.

aug. 12. 21:49
 27/91 anonim ***** válasza:

Te úgy oldod meg a problémát, hogy azt mondod, "nem létezik"? Ember, a rendőrség sem csinál semmit, ha bántalmaznak. Amíg nincs vér, nem csinálnak semmit. Utána meg késő, kaparhatják össze a hulláinkat.

Érdekes, nem látom, hogy felelősséget vállalnál ezekért. Bárcsak létezne az elképzelt white knight sereg, de senkit nem érdekel, hogy halomra gyilkoljátok és erőszakoljátok a nőket, gyerekeket és egymást.

aug. 12. 21:52
 28/91 anonim ***** válasza:

Nem viselkednek úgy. A #21-es hozzászólásomban leírtam hogy miért nem.

Ha szeretnéd a férfiakat, és nem úgy állnál hozzájuk, hogy a férfi azért van, hogy az egódat legyezgesse és csak és kizárólag teperjen érted, és rád költse az összes pénzét, talán még akarnád is érteni.

Na gyorsan pár fiktív storyt ide a bántalmazó férfiakról!

aug. 12. 21:52
 29/91 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a férfiakat. A nőket sem szeretem. A családomat szeretem és a barátaimat.

Én azt akarom a férfitől, hogy ne tagadja a tényeket. Ne hazudja, hogy nem léteznek bántalmazó férfiak. Ez a minimum alja lenne. Hogy nem egy hazug kis féreg.

aug. 12. 22:00
 30/91 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem hogy a férfiakat való megítéléssel kapcsolatban nem egy férfigyűlölő femcel véleménye számít. Pláne akkor nem, ha nem létező érvekkel áll elő.

A bántalmazó férfizés meg azért is hiteltelen, mert pont a nem bántalmazóra van ez kifogásból ráhúzva. Bántalmazóra nem mernék ráhúzni, mert félnének tőle.

aug. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!