Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szokták a nők megkeresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokták a nők megkeresni az új párjuk exét kikérdezni, hogy milyen férfi a párjuk?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallani (sőt velem is előfordult), hogy összejön egy férfi meg egy nő, majd a nő megkeresi a férfi egyik exét, hogy kifaggasa milyen a párja a párkapcsolatban, miért mentek szét, stb? Miért csinálják ezt? Nem gáz ez?
aug. 12. 15:55
 61/91 anonim ***** válasza:

"Mondd, mit csináltam rosszul? Nem kellett volna provokálnom ezt a drága embert, okoska?"

Te mondtad, nem én. :P

aug. 13. 13:08
 62/91 anonim ***** válasza:

Tehát mégis vernek férfiak nőket.

Ezt akartam tudni.

Te mondtad, nem én;)

aug. 13. 13:10
 63/91 anonim ***** válasza:
De miért provokáktad?
aug. 13. 16:15
 64/91 anonim ***** válasza:
Unatkozott.
aug. 13. 16:26
 65/91 anonim ***** válasza:

Nem provokáltam. Írtam, hogy félreértett valamit.

Ettől függetlenül, ha valaki provokál, akkor jogos, hogy bezárják és jól megpofozzák?

Férfiakkal is ez szokott történni félreértés / megcsalás / berúgás stb esetén vagy csak nők "provokálnak"?

aug. 13. 16:53
 66/91 anonim ***** válasza:
Hátvamilyen gusztustalan fölényes lekezelő ótvaros stílusban írogatsz ide is, és bele magyarázgatsz, nem csodálkozom hogy elszakadt a cérna. Gondolom ott is ugyanezt toltad, visszaélvén azzal, hogy úgysem üt meg, akármennyire is lehetsz bunkó, fölényes lekezelő, és elszálltvaz agya.
aug. 13. 18:24
 67/91 anonim ***** válasza:

Fogalmad nincs mi történt

Az akkori párom exe sréhen szemben lakott Az én párom állandóan leste az ablakból jon-e a villamossal

Állandóan azt hallgattam hogy amikor a Judit....

Többször szóltam

Aztán egyszer kiborultam és elkezdtem osszepakolni hogy engem ez annyira bánt én ezt nem tudom tovább csinálni

Ekkor zárt be és pofozott meg

Biztos ott se voltam elég alázatos olyannal szemben aki ellepeszto hulyesegeket ír, mintha nem ebben a világban élne

Kb hetente vernek otthon ágyon egy nőt

A fölényes stílus annak a fassagnak szól hogy a férfiak egymást ütik nőket sosem

Ja de az alkoholisták

Ez az eszmefuttatás mondjuk nem is értem hogy került ide Ettől még sajnos baromság

aug. 13. 18:51
 68/91 anonim ***** válasza:
*agyon
aug. 13. 18:52
 69/91 A kérdező kommentje:

Itt olvastam korábban, hogy buta emberekkel könnyű játszani. Igaz. Nekem is sikerült veled. Kb. azt csináltad, amit szerettem volna hogy csinálj:

Amikor elkezdtél itt arrogánskodni, gondoltam hogy van ott egy kis grammar penalty szindróma, úgyhogy direkt egy L-el írtam az intelligencia szót és láss csodát, igazam lett. A butaság akkor is felszínre került, amikor nem esett le, hogy irónizálok, amikor ezt is elírtam. Szóval kihoztam belőled, amit szerettem volna és nem is volt nehéz. Nem csak arrogáns, fölényes, lekezelő, bunkó vagy, hanem még sötét is, mint egy általános fekete test, éjszaka a barlangban.

Meglepődnél ha tudnád, hogy milyen oktatásban részesültem, és hogy mi a végzettségem, de annyiban igazad van, hogy nincs szakmunkásom. Van helyette felsőfokú humán szakmám.

A közgazdász diplomára meg hogy adnak zöld pipákat? Csak azért mert elvileg az van neked, az nem jelenti azt, hogy adnak rá zöld pipákat.

Hacsak nem azt csináltad, hogy valahányszor vitáztál, mindig azt írtad, hogy "Te ne pofázz vissza nekem incel, mert közgazdász diplomám van." :D

aug. 13. 19:21
 70/91 anonim ***** válasza:

Ha ugyanezt a paraszt stílust toltad felé, nem csodálom hogy vágyott vissza az exéhez. Gondolom messze kedvesebb volt, mint te. Egy diploma nem jogosít fel arra, hogy alárendelj férfiakat.

Ilyen történet kb. a közel keleten jellemző, vagy ha Magyarországon, akkor a 90-es években, talán még a 2000-es évek közepéig elvétve. Persze nem mondom hogy kamuzol, hisz nem mondtad, hogy mikor történt ez. Lehetett ez még a kétezres évek közepe előtt is. Az még hihető is lenne, de 2005 óta eltelt 19 év ám, csak mondom. Női erőszak elvétve létezik a gyakorlatban, elméletben meg sűrübben, a feminőcik és Hisztikék fejében. Ma már azért is bűnös a férfi, ha szakít egy nővel, miközben a nő nem akarta.

aug. 13. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!