Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták a nők megkeresni az új párjuk exét kikérdezni, hogy milyen férfi a párjuk?
"Mondd, mit csináltam rosszul? Nem kellett volna provokálnom ezt a drága embert, okoska?"
Te mondtad, nem én. :P
Tehát mégis vernek férfiak nőket.
Ezt akartam tudni.
Te mondtad, nem én;)
Nem provokáltam. Írtam, hogy félreértett valamit.
Ettől függetlenül, ha valaki provokál, akkor jogos, hogy bezárják és jól megpofozzák?
Férfiakkal is ez szokott történni félreértés / megcsalás / berúgás stb esetén vagy csak nők "provokálnak"?
Fogalmad nincs mi történt
Az akkori párom exe sréhen szemben lakott Az én párom állandóan leste az ablakból jon-e a villamossal
Állandóan azt hallgattam hogy amikor a Judit....
Többször szóltam
Aztán egyszer kiborultam és elkezdtem osszepakolni hogy engem ez annyira bánt én ezt nem tudom tovább csinálni
Ekkor zárt be és pofozott meg
Biztos ott se voltam elég alázatos olyannal szemben aki ellepeszto hulyesegeket ír, mintha nem ebben a világban élne
Kb hetente vernek otthon ágyon egy nőt
A fölényes stílus annak a fassagnak szól hogy a férfiak egymást ütik nőket sosem
Ja de az alkoholisták
Ez az eszmefuttatás mondjuk nem is értem hogy került ide Ettől még sajnos baromság
Itt olvastam korábban, hogy buta emberekkel könnyű játszani. Igaz. Nekem is sikerült veled. Kb. azt csináltad, amit szerettem volna hogy csinálj:
Amikor elkezdtél itt arrogánskodni, gondoltam hogy van ott egy kis grammar penalty szindróma, úgyhogy direkt egy L-el írtam az intelligencia szót és láss csodát, igazam lett. A butaság akkor is felszínre került, amikor nem esett le, hogy irónizálok, amikor ezt is elírtam. Szóval kihoztam belőled, amit szerettem volna és nem is volt nehéz. Nem csak arrogáns, fölényes, lekezelő, bunkó vagy, hanem még sötét is, mint egy általános fekete test, éjszaka a barlangban.
Meglepődnél ha tudnád, hogy milyen oktatásban részesültem, és hogy mi a végzettségem, de annyiban igazad van, hogy nincs szakmunkásom. Van helyette felsőfokú humán szakmám.
A közgazdász diplomára meg hogy adnak zöld pipákat? Csak azért mert elvileg az van neked, az nem jelenti azt, hogy adnak rá zöld pipákat.
Hacsak nem azt csináltad, hogy valahányszor vitáztál, mindig azt írtad, hogy "Te ne pofázz vissza nekem incel, mert közgazdász diplomám van." :D
Ha ugyanezt a paraszt stílust toltad felé, nem csodálom hogy vágyott vissza az exéhez. Gondolom messze kedvesebb volt, mint te. Egy diploma nem jogosít fel arra, hogy alárendelj férfiakat.
Ilyen történet kb. a közel keleten jellemző, vagy ha Magyarországon, akkor a 90-es években, talán még a 2000-es évek közepéig elvétve. Persze nem mondom hogy kamuzol, hisz nem mondtad, hogy mikor történt ez. Lehetett ez még a kétezres évek közepe előtt is. Az még hihető is lenne, de 2005 óta eltelt 19 év ám, csak mondom. Női erőszak elvétve létezik a gyakorlatban, elméletben meg sűrübben, a feminőcik és Hisztikék fejében. Ma már azért is bűnös a férfi, ha szakít egy nővel, miközben a nő nem akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!