Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szokták a nők megkeresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokták a nők megkeresni az új párjuk exét kikérdezni, hogy milyen férfi a párjuk?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallani (sőt velem is előfordult), hogy összejön egy férfi meg egy nő, majd a nő megkeresi a férfi egyik exét, hogy kifaggasa milyen a párja a párkapcsolatban, miért mentek szét, stb? Miért csinálják ezt? Nem gáz ez?
aug. 12. 15:55
 11/91 anonim ***** válasza:
82%
Mivel a férfiak hazudnak meg titkolóznak, mégis mit kéne csinálni? Ti mondjátok mindig, hogy jobban kell szűrni, meg meg kell ismerni a másikat.
aug. 12. 17:25
 12/91 anonim ***** válasza:
81%
Senki sem fog azzal kezdeni első randin, hogy őszintén elmondja, hogy verte az exét, megcsalta, átverte, kihasználta anyagilag, stb. Aki megkeresi a volt barátnőt, annak valószínűleg valami már gyanús a pasiban.
aug. 12. 17:43
 13/91 anonim ***** válasza:
88%
Én kétszer is megcsináltam, jelentem, hasznos volt.
aug. 12. 18:45
 14/91 anonim ***** válasza:
89%
Engem is kerestek már fel, és én is valószínű megtenném ha valaki gyanús lenne. Szerencsére van a nőkben némi összetartó erő, és sok mindent meg lehet ezzel előzni.
aug. 12. 19:10
 15/91 anonim ***** válasza:
92%
Ilyet csak elmebeteg emberek csinálna, ez nem nemektől függ.
aug. 12. 19:54
 16/91 A kérdező kommentje:
Nem ismerek olyan férfit, aki megkeresné az elődjét (hacsak nem a haverja), hogy milyen nő volt az exe és miért mentek szét. Sőt nem is hallottam ilyet. Meg szerintem nincs is. Megmondom miért: Ha ilyen történne, az elődje jól szájba is verné, de minimum elüvöltené az utódját a jó édes anyjában, mert mint ahogy írta feljebb valaki: "Szerencsére van a nőkben némi összetartó erő". És ez ilyen esetekben igaz is.
aug. 12. 20:06
 17/91 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos ez egy létező jelenség nőknél, és ez nem általánosítás a női nemre. És mivel verbális és identitási értelemben a férfiaknak a herélése, a nőknek meg a már már nárcisztikussá tétele folyik, így 10 év múlva már senki nem háborodik fel ezen, sőt: Az lesz az incel, aki ezen felháborodik, mind a nők, mind a férfiszolgák szemében.

Bár ahogy itt elnézek egy két hozzászólást, lehet hogy nem 10 hanem kb 1 év múlva is már ez lesz.

aug. 12. 20:10
 18/91 anonim ***** válasza:

16, de férfiaknál nincs veszélye annak, ha nem ismered ki a férfit. Ahogy írta valaki, a férfi nem fogja elmondani, hogy megerőszakolta az előző nőjét. Mit mondhatna egy férfi? A nő túl hisztis volt? Nem szop? Nem szedi ki a haját a lefolyóból?

Minket az érdekel, életben maradunk-e.

aug. 12. 20:17
 19/91 anonim ***** válasza:
Érdekes. Ilyenkor a femcelek mindig előjönnek a "bántalmazó férfi" fikcióval. Nem közel keleten kellene talán lakni.
aug. 12. 20:22
 20/91 anonim ***** válasza:

#16 Én meg rengeteg olyanról tudok, hogy kikeresi a közös ismerősöket és rajtuk keresztül kérdezősködik a nő után.Pletykák után kutat, haverokat kikérdezi mit tudnak róla, stb.

Az ilyen emberek alapból nem normálisak.

aug. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!