Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti adnátok esélyt egy olyan férfinak, aki érzelgős megkeresne titeket és szerelmet vallana nektek?

Figyelt kérdés

25 F

Kort is írjatok !

2019. nov. 16. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

". ..szerelmet vallana" Mi az istenre fel?

Menj aludni.

2019. nov. 16. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Ennyi információ semmit nem ér válaszadás szempontjából.

Ismerem ezt a férfit?

Ha igen, milyen kapcsolatban vagyok vele, kedvelem-e?

Ha igen, honnan?

Ha nem, ő honnan ismer engem?

Milyen módon vallana szerelmet?

Hol vallana szerelmet?

Amúgy csak azért, mert szerelmet vallott, nem adok neki esélyt, mert lehet kicsit sem szimpatikus, de a bátorságát és az őszinteségét megbecsülném.

22/L

2019. nov. 16. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Nem!
2019. nov. 16. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
34%

Ha ismerjük egymást régóta, és special én is szerelmes vagyok belé, akkor persze.Ha nem is ismer, max. latasbol, akkor nem esélyt adnék neki, hanem egy johiru pszichológus számát.

Szóval a körülményektől és a ferfitol függ, aki adna, nyilván az se magáért a vallomasert.

Amúgy meg miért kell megkeresnie? El se vesztem.😀

2019. nov. 17. 01:15
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha csak úgy idegenként megkeresne és ezzel jönne elő hát nagyon megijednék. Ha már ismerném régóta, akkor finoman utasítanám el. Házas vagyok.
2019. nov. 17. 02:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Fura így a kérdés, de leírom a történetemet. Nő vagyok, idősebb jóval mint a pasi, aki megkeresett és szerelmet vallott. Mindig is ismertük egymást, bár ez alatt a köszönőviszonyt értem. Aztán egyszer egy közösségi oldalon megjelent fotóm után rám írt, elmondta,hogy nagyon régóta tetszek Neki, én vagyok a nőideálja.

Kapcsolatban állok, és eszem ágában nem volt változtatni ezen, és valahol még poénnak is vettem, hitetlenkedve reagáltam a megkeresésére. Kitartó volt, de meggyőződésem,hogy az amit érzett nem szerelem volt.

Ahhoz azért jobban kell ismerni a másikat.

Tehát kérdező, csak azért egy nő sem fog esélyt adni,hogy szerelmet vallasz Neki. Van akinek ez önbizalomnövelő lesz, jól esik, de van aki messzemenőkig elhatárolódik még attól is,hogy szót válts Vele. Főleg ha nem független.

A másik: anélkül,hogy ismernéd a másik véleményét, érzéseit Irányodba szerelmet vallani..így akár még nevetségesnek is tűnhetsz a másik szemében.

2019. nov. 17. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!