Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha férfiként olyan érzelgős, szerelmes tipus vagyok?
en 34f enis nagyon szerelmes tipus es ragaszkodo huseges bujos.sosem csaltam meg senkit..nem megy egyejszakas se laza...
csak tobb evesek voltak. de azert en nem hallgatok ilyeneket 😁
Nem gáz, én az ilyen pasikat szeretem. :)
21N
Pont ilyen pasit keresek! Az exnek folyton csak a hátát néztem, viragrol, bonbonrol, szép gesztusokrol álmodni se mertem. Kiegtem mellette, mert semmi érzelmet nem fejezett ki nyíltan.
Szeretnék most olyan férfit, aki nem csak a mindennapokban, de az ágyban is szenvedélyes és gyengéd.
Szerintem sok elhanyagolt nő vágyik ilyenre! Mert a legtöbb pasi csak böfög meg fingik egész nap. . Tisztelet a kivételnek.
Hogy lenne gáz ? ( nőként írom.)
Sok lány vágyik ilyen férfira.
Nekem volt egy kapcsolatom, ami pont amiatt ment tönkre, hogy a párom nem mutatta ki az érzelmeit, nem merte, stb... :(
Igazából szerintem egyik nő sem arra vágyik, hogy a partnere minden percben könnyes szemekkel elé tárja, mennyire imádja, meg ilyenek... Viszont, ha semmi érzelmet és visszacsatolást nem kap, ott sajnos nem sokáig fog működni a kapcsolat :(
Szóval a megfelelő személynek nem lesz gond ezzel a tulajdonságoddal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!