Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokták a nők megkeresni az új párjuk exét kikérdezni, hogy milyen férfi a párjuk?
Én se tettem ilyet soha, kellemetlennek érzeném, ráadásul azt mutatja, hogy az alap kezdeti bizalom se adott a kapcsolatban.
Ettől függetlenül értem a logikáját a dolognak. Meghallgatja a pasitól, hogy volt, majd az extől is. A kettőt összevetve sokminden levonható. Emellett, ha a pasi zaklató, erőszakos, manipulatív stb. azt a volt pár tudja a legjobban. Persze, azt is el kell osztani kettővel, ahogy a pasi verzióját is, hiszen minden szentnek magafelé hajlik a keze.
De, élőben ilyet még nem hallottam, csak a neten olvastam ilyen történeteket.
Ezek valami 4 általános alja nők?
Nekem a férjem exnője írt rám anno, mikor kiderült számára, hogy "lettem neki" (ők már külön éltek, a nő egy hapsival), hogy jól eláztassa előttem a férjemet: majd elmondom én neked milyen a te párocskád!:)
Majd következett néhány képernyőmentés a korábbi chatjeikből.
Törlés, tiltás. Szevasz anyukám.
Nem feltétlenül. Velem ezt diplomás tette.
Nem törvényszerű, hogy valakinek az IQ, az AQ szintje megegyezik az EQ szintjével.
Engem is kerestek már fel egyik mert féltékeny volt a pasira el is mondtam neki hogy valóban egy nőzős pali a bnői tesóival is kikezd. Aztan kesobb jött megint, hogy igazam is volt.
Masik csaj azert keresett meg mert barátom felcsinálta és terhes és a barátom ghostolt. A pasim nekem adta ide a telot is hogy rázzam már le valahogy a csajt mert le se lehet vakarni tapad.
Én vigasztaltam "szegényt" ugy sírt, merthát vmi szegény is volt abortuszra pénz se nagyijával is lakik senkije sincs.
(Amikor a páromra tapadt nem bőgött így..)
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!