Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szokták a nők megkeresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokták a nők megkeresni az új párjuk exét kikérdezni, hogy milyen férfi a párjuk?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban hallani (sőt velem is előfordult), hogy összejön egy férfi meg egy nő, majd a nő megkeresi a férfi egyik exét, hogy kifaggasa milyen a párja a párkapcsolatban, miért mentek szét, stb? Miért csinálják ezt? Nem gáz ez?
aug. 12. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
83%
Dehogynem gáz, jesszus ez ilyen kontrollmániás kattos nők szokása lehet.
aug. 12. 15:56
 2/91 anonim ***** válasza:
87%
Én nem szoktam. Ne írj már hülyeségeket. Nem nők hanem néhány nő!!! Amúgy ja gáz, azonnal repülne.
aug. 12. 15:58
 3/91 anonim ***** válasza:
100%

Én se tettem ilyet soha, kellemetlennek érzeném, ráadásul azt mutatja, hogy az alap kezdeti bizalom se adott a kapcsolatban.

Ettől függetlenül értem a logikáját a dolognak. Meghallgatja a pasitól, hogy volt, majd az extől is. A kettőt összevetve sokminden levonható. Emellett, ha a pasi zaklató, erőszakos, manipulatív stb. azt a volt pár tudja a legjobban. Persze, azt is el kell osztani kettővel, ahogy a pasi verzióját is, hiszen minden szentnek magafelé hajlik a keze.

De, élőben ilyet még nem hallottam, csak a neten olvastam ilyen történeteket.

aug. 12. 16:04
 4/91 anonim ***** válasza:
78%

Ezek valami 4 általános alja nők?

Nekem a férjem exnője írt rám anno, mikor kiderült számára, hogy "lettem neki" (ők már külön éltek, a nő egy hapsival), hogy jól eláztassa előttem a férjemet: majd elmondom én neked milyen a te párocskád!:)

Majd következett néhány képernyőmentés a korábbi chatjeikből.

Törlés, tiltás. Szevasz anyukám.

aug. 12. 16:08
 5/91 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül. Velem ezt diplomás tette.

Nem törvényszerű, hogy valakinek az IQ, az AQ szintje megegyezik az EQ szintjével.

aug. 12. 16:22
 6/91 anonim ***** válasza:
100%
Miért, "szoktak"? Nem tűnik általános jelenségnek egyelőre. De meg tudom érteni. Főleg a mai online ismerkedős, "messziről jött ember azt mond, amit akar" világban. Vagy még ha ismeri is a férfit valahonnan, akár régebbről, nem fogja megtudni sehonnan máshonnan, ha pl. csak a szavak szintjén híve a házimunka-megosztásnak, de valójában hajlamos egyre inkább áttolni mindent a nőre...
aug. 12. 16:26
 7/91 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg nem az iskolázottságon múlik. Inkább azon, hogy az a nő mennyit csalódott, mennyire fél, hogy ismét fog.
aug. 12. 16:26
 8/91 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem lehet bízni senkiben
aug. 12. 16:37
 9/91 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez eléggé szélsőséges viselkedés. Sosem tettem ilyet és a környezetemben sem tudok olyanròl, aki felkereste a párja exét, hogy kifagassa. Ne általánosíts
aug. 12. 17:14
 10/91 anonim ***** válasza:
89%

Engem is kerestek már fel egyik mert féltékeny volt a pasira el is mondtam neki hogy valóban egy nőzős pali a bnői tesóival is kikezd. Aztan kesobb jött megint, hogy igazam is volt.

Masik csaj azert keresett meg mert barátom felcsinálta és terhes és a barátom ghostolt. A pasim nekem adta ide a telot is hogy rázzam már le valahogy a csajt mert le se lehet vakarni tapad.

Én vigasztaltam "szegényt" ugy sírt, merthát vmi szegény is volt abortuszra pénz se nagyijával is lakik senkije sincs.

(Amikor a páromra tapadt nem bőgött így..)

Stb

aug. 12. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!