Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem fogadom el a kisgyerekes anyukákat, akkor sose kellek majd senkinek?
A helyzetem nagyon rossz! Elment a fiatalságom, túlsúlyos vagyok, nincs lakásom meg autóm. És 300 nettót keresek egy átlag melóval.
Azt szokták tanácsolni:
Keressek egy magamnál 10,20,30 évvel idősebb mindenképp minimum duci, ronda, igénytelenebb tipusú nénit.
vagy keresessek egy velem egy korú (34-40 közötti) kisgyerekes anyukát, akinek azért kell férfi hogy a gyereke nevelése költségeibe beszáljon az új apuka. És azt a tipust aki a szűlés után kövér lett. Olyat aki 10 éve csinos lehetett és csak kinevetett volna. És bulik alatt össze vissza vadászta a bunkó, jóképű, pénzes fickókat és egy kaland kapcsán becsuszott a gyerek. És most én mint jólelkű vesztes tipus azért járjak dolgozni és költsek a nőre (akinek anno vicc lettem volna) és egy rohadék gazdag, adonisz pasas gyerekére.
Ezzel a hozzáállással senkinek se, nemhogy a kisgyerekes anyukáknak.
Légy férfi és ne rinyálj!
2
Oké de ne magadból indulj ki. Volt már életem során vagy 6 anyuka akinek jó lettem volna lehúzásra. Egyikbe se mentem bele.
Nézzük. Te vagy egy céltalan, jövőkép nélküli, önsajnáltatós ember, és arra vágysz, hogy a magára igényes, céltudatos nő az öledbe ugorjon? Ez viccnek jó volt, ha másnak nem is.
Neki lehet állni étkezésen változtatni, edzeni, terveket szőni hova képzed magad tovább hogy többet tudj keresni, és máris több alapja lesz a válogatásnak. 34/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!