Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból férfiakra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból férfiakra nézve a "munka sosem szégyen" állítás milyen esetekben nem igaz?

Figyelt kérdés
Pl. más kérdések kapcsán itt gyakorin írták páran, hogy azért ha egy férfi bizonyos kor felett még pl. biciklis futár, mekiben dolgozik, árufeltöltő stb. akkor azért az szégyen.
aug. 5. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

9

Eusztáknak meg van tiltva, hogy elköltözzön? Vagy Euszták elvárná, hogy feladjam érte a jól fizető fővárosi munkahelyemet és elköltözzek hozzá vidékre közösen nyomorogni?

aug. 5. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

11.

Az elköltözés többe kerül, mint amennyit Euszták egyáltalán összesen kap fizetésként. Évekig kellene spórolnia rá, 1-1 nem várt kiadás pedig nullázza az addigi tartalékot.

El ilyet tuti nem várhatna senki sem, de eleve a probléma már itt van. Hogy a magyarországi munkáltató hülyének és rabszlogának nézi a munkavállalókat. "Mi az a full minimum, amiből még éppen túllehet élni?" Na, akkor annyit + 1 ezer Forint, amit adunk. Halj éhen, ahogy tudsz. Ezt nem szabadna hagyni.

És még ekkor is megy a duma, hogy vannak a helyére tízen, meg a filippínó egy zamatosabb banánért is vállalná a műszakot, szóval örüljön csak az éhbérnek.

Nekem óriási mákom van egy ismerős ismerősével, kb. alibi lógás a munkahelyem, gyárba sosem mennék ennyiért. A halál jobb alternatíva.

aug. 5. 13:18
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Teljes mértékben igaz. Nem egyszer volt itt már, hogy beszéltem 1-1 nővel, amint kiderült, hogy "csak" a szociális szférában dolgozom, dobtak is.
aug. 5. 17:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Nőként engem nem érdekel, mit dolozik a másik fél, amíg magát fenn tudja tartani, és nincs TÚL nagy különbség a kettőnk anyagi helyzete között. Szerintem a nagyon eltérő kereset konfliktusokat okozhat, pl. az én önértékelésemnek nagyon rosszat tenne, ha a párom sokkal jobban keresne nálam, és gyakorlati problémák is felmerülnének, ha valami olyan kiadás merülne fel, amibe nem tudnánk egyenlő arányban beszállni (pl. az egyik fél olyan nyaralást akar, amit a másik nem engedhetne meg magának).
aug. 6. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Én ha csak megemlítem hol dolgozok és milyen beosztásban, valahogy egyből kedvesek a nők és érdeklődők. Az sem számít ha mondom hogy házas vagyok. Dehogynem számít a státusz! Felesleges ezt tagadni. 10/6 nőt nagyon is érdekli.
aug. 6. 22:25
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Persze hogy érdekel. Ahogy a férfiakat is érdekli a külsőm.

aug. 7. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!