Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes nőknek miért ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nőknek miért ennyire természetes hogy a férfi fizet mindig?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy nővel, oké nyilván első randin a férfi fizessen de már 3. randin teljesen természetesnek veszi hogy én fizetek és ami legjobban zavar egyszer nem köszönte meg... lehet férfiatlan vagyok de emiatt már nem vonzódok hozzá úgy ... már szexelni sem tudnék vele ez valamiért nagyon kiábrándító ..

Nagyon szívesen fizetek a randin de érezzem hogy ezért tisztel és ne teljesen természetesnek vegye.

Volt olyan nő ahol fizettem és így nagyon mosolyogva megköszönte és éreztette hogy úri embernek lát emiatt...ez jól esett.. szívesen fizetek ilyenkor

aug. 1. 18:22
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

36 miért lett lepontozva nullára?

Miért, ha meg sem köszöni a meghívást, az tök rendben van?

Vagy mindenki totál fogyatékos itt?

aug. 2. 22:52
 42/42 anonim ***** válasza:
0%
Tulajdonképpen a hölgyek úgy viselkednek, mintha a szex valamiféle kegy gyakorlás lenne amit ki kéne érdemelni, vagy az ő nemi szervük jobban kopna mint egy férfié. Be kell vonulni kolostorba aki így vélekedik! Nem feltétlen muszáj 20 ezreket költeni zabáltatásra, ami lehet egy soha meg nem térülő befektetés. Szerencsére a földgolyón sokkal, de sokkal több nő van mint férfi, ergo felének nem jut fa..sz.
aug. 3. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!